Fiksuoja skaitytojas: naujus atitvarus jau padengė rūdys

Įvairiose Kauno vietose įrengiami atitvarai, kurie neleidžia kirsti gatvės tam neskirtose vietose. Kauniečiai suabejojo naujai įrengiamų atitvarų kokybe, nes jie jau pradėjo rūdyti.

Apie tai "Kauno dienai" pranešė kaunietis Marius. Jis neabejoja, kad ir kitose Kauno vietose tokios eismo saugumo priemonės greitai virs surūdijusiais vamzdžiais, nes korozija paveikė ne tik sudūrimus, bet ir beveik visus kampus. Rūdžių lopinėlių matosi ir kitose tvorelių vietose.

"Visam mieste stato tas apsaugines tvoreles. Suprantu, kad jos turėtų saugoti, kad pėstieji neišbėgtų į gatvę, tačiau iš jų mažai naudos, nes žmonės vis tiek juos gali perlipti. Tačiau jie ir estetiškai baisiai atrodo. Visas miestas bus užtvertas griozdiškomis tvoromis. Negana to, ties S.Žukausko gatve tvoros jau rūdija. Ėjau pasivaikščioti ir mačiau, kaip daugelyje vietų yra ištisi rūdžių plotai. Manau, kad kažkur buvo pagailėta pinigų, todėl tvoros paruoštos netinkamai ir neatlaikė drėgmės. Vilnius turi vieną surūdijusį vamzdį, o mes greitai turėsime daugybę surūdijusių vamzdžių tvorų", – ironijos neslėpė Marius.

Jis tikino, kad surūdijusių tvorų gali būti ir kitose Kauno vietose. Vyras vylėsi, kad miestui atitvarų taisymas papildomai nekainuos, kitu atveju gal reikėtų atsisakyti tokių projektų, kurie neatlaiko nei metų ir pradeda irti.

"Kauno diena" pasiaiškino situaciją, kodėl netoli S.Žukausko gatvės ir Savanorių prospekto sankryžos jau pradėjo rūdyti naujai sudėti atitvarai. Miesto savivaldybės atstovai patikino, kad situacija yra žinoma ir tvoros jau taisomos.

"Minėti atitvarai S.Žukausko gatvėje įrengti praėjusių metų rugsėjį. Visiems atitvarams suteikiama penkerių metų garantija. Šiuo metu rangovas savo lėšomis šalina trūkumus", – aiškino Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Apsauginės tvoros, užblokuojančios kelią pėstiesiems bet kur kirsti gatvę, šiuo metu įrengiamos Nuokalnės gatvėje. Šiemet planuojama įrengti apie kilometrą atitvarų įvairiose Kauno vietose.


Šiame straipsnyje: atitvarainauji atitvarairūdijarūdyseismo saugumo tvorelėsS.Žukausko gatvėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

€ portretas
Tie atitvarai pradeda rūdyti jau po kelių dienų po pastatymo. Iš ko jie pagaminti?

Nuomone../

Nuomone../ portretas
Medziagos pariknktos pacios prasciausios,bet brangiausios.Juk reikia idarbinti kai ka.O mokesciu moketoju pinigai tai ne mero.

Anonimas

Anonimas portretas
Stai ir Kaunas tvarkosi.Bele kaip,kad tik greiciau,kad tik as.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių