Garliavoje atsiras nauji šaligatviai

  • Teksto dydis:

Garliavos gyventojai Vytauto gatvėje jau savaitę gali matyti šalia kelio dirbančius žmones ir techniką. Čia prasidėjo šaligatvių rekonstrukcijos ir įrengimo darbai.

Bus įrengtas naujas šaligatvis nuo Žaliosios g. iki Gėlių g., o nuo Liepų g. iki Marijampolės g. ir nuo Vasario 16-osios g. iki Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos abiejose gatvės pusėse rekonstruotas senasis, vienoje gatvės pusėje atnaujintas apšvietimas, kur užtenka vietos, nutiestas dviračių takas, rekonstruota prekybos aikštelė Vytauto g. 41.

„Pagal grafiką darbus planuojama baigti rugsėjo mėnesį“, – darbų pradžią pažyminčiame renginyje sakė Garliavos seniūnė Nijolė Tarvydienė.

Darbų rangovo, bendrovės „Žilinskis ir KO“, atstovas, darbų vykdytojas Saulius Baltutis į šventę susirinkusiems Garliavos gyventojams pažadėjo, kad darbai bus atlikti kokybiškai, laiku ir stengiantis sukelti kuo mažiau nepatogumų žmonėms.

Darbų pradžią stebėję Kauno rajono vadovai pabrėžė, kad nuo rudens gyventojams, vaikams į mokyklas ir darželius Garliavoje vaikščioti bus patogiau ir saugiau.

Šie darbai – projekto „Garliavos miesto viešųjų erdvių kompleksiškas sutvarkymas ir pritaikymas bendruomenei ir verslui“ dalis, šaligatvių Vytauto g. rekonstravimo II etapas. Viso projekto vertė – per 1,5 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgė

Jurgė portretas
Komentatoriai, išmokite rašyti lietuviškai, tada galėsite priekaištauti.

Mantas

Mantas portretas
Viskas puiku, tik niekaip nesuprantu kai viena gatvės pusė tvarkoma , o kitoj pusėj, lyjant lietui vaikai eina gatve į mokyklą.

as

as portretas
Nepamirskit, kad Vyrauto g. nesibaigia ties keliu Marijampole Rokai!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių