Gimtadienį švenčianti moterų draugija: mūsų stiprybė – gyvenimo džiaugsmas

  • Teksto dydis:

Šiuo šūkiu prasidėjo Kauno apskrities moterų sveikatos draugijos ALMA dvidešimt pirmasis gimtadienis.

Su šia draugija, kuri įkurta 1997 m., vienijančia apie šimtą narių, Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondas bendrauja nebe pirmi metai. Organizacijos tikslas – teikti savitarpio pagalbą moterims, sergančioms krūties vėžiu.

Gražaus organizacijos gimtadienio proga fondo bendruomenės nariai moterims įteikė Gintauto Labanausko poezijos knygutes Kažkada", linkėjo kuo geriausios sveikatos ir optimizmo.

"Kauno draugijos pirmininkė – Regina Malžinskienė – tai moteris, kuri niekada nenuleidžia rankų, vidinės stiprybės ji turi tiek, kad gali pasidalyti ne tik su savo draugijos moterimis, bet ir su visais, kuriems jos trūksta", – taip apie draugijos pirmininkę atsiliepia Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo vadovė Antanina Medviedevienė.

Kaip teigia draugijos pirmininkė, tik optimizmas ir geros emocijos gali padėti. "Pas ligonį reikia ateiti gerai nusiteikus, jam dažniausiai reikia ne guodžiančio žodžio, jam reikia paskatinimo. O tokį paskatinimą ir nuoširdų bendravimą nuolat gauname iš bendravimo su Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenės nariais – tai nuostabios išvykos laivais po Kauno marias ir nuoširdūs pabendravimai prie arbatos kartu klausantis ir Gintauto kūrybos", – sakė R.Malžinskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Ir vėl amžinas afganistanietis,laivyną sušikės Labanauskas reklamuojasi.

O

O portretas
Ponas afganas REKLAMUOJAS

Aleksotas

Aleksotas portretas
Apmokėta reklama? Apie ką šis straipsnis?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių