Grįžtantiems iš pajūrio – nemaloni staigmena ties Kryžkalniu

  • Teksto dydis:

Rekordiškai karštą savaitgalį daugelis traukė į pajūrį. Čia ne tik buvo galima atsigaivinti Baltijos jūros bangose, tačiau ir paūžti Jūros šventės šurmulyje. Jau tapo įprasta, kad sekmadienį po pietų visiems patraukus namo tenka strigti automobilių spūstyse. Šiandien padėtis – ne kitokia.

Portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų informacija, kad šiek tiek po 15 val. važiuojančius magistrale iš Klaipėdos į Kauną, ties Kryžkalniu, pasitinka ne itin maloni staigmena. Dėl automobilių gausos ir kelio darbų čia formuojasi nemenkos spūstys.

„Jau pradeda kimštis ties Kryžkalniu, ten, kur kelio taisymo darbai“, – situaciją apibūdino vairuotojai.

Vairuotojai, kuriems šiuo metu tenka kantrybę išbandyti spūstyse patarė, jog kiti gali rinktis kelią per Laukuva-Kaltinėnus.

Apie 16.30 val. vairuotojai pasidalijo informaciją, kad eismą šioje vietoja dar labiau apsunkino eismo nelaimė.

„Atsargiai, ką tik netoli Kryžkalnio – keturios mašinos bum“, – sakė vairuotoja.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Šiek tiek po 18 val. portalą pasiekė informacija, kad ties Kryžkalniu įvykę net keli eismo įvykiai. Vienos jų metu, kaip jau minėta, susidūrė keturi automobiliai, o antrosios – net šeši. Pastaroji įvyko netoli degalinės „Orlen“. Kaip teigia skaitytojai, įvykio vietoje dirba pareigūnai, kadangi transporto priemonės po susidūrimo atsidūrė šalikelėje. 

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Skaitytojai praneša, kad situacija šiame kelio ruože nesikeičia ir po 21 val. – iki šiol eismas juda labai lėtai.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

Portalas jau rašė, kad nuo penktadienio pajūryje šurmuliuoja Jūros šventė, todėl čia vyko žmonės iš visos Lietuvos. Jau penktadienį, kuomet Klaipėdos gatvėmis nuvilnijo vienas laukiamiausių Jūros šventės akcentų – teatralizuota eisena, buvo galima matyti didžiulį skaičių susirinkusiųjų.

Atvykusieji čia galėjo stebėti išskirtinius burlaivius, dalyvauti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos rengiamose „drakonų“ valčių lenktynėse, klausytis tradicinių japoniškų būgnų dundesio ir kita. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

varguciai

varguciai portretas
patys visi vienu metu išlenda į autostradas ir visi verkia:))

...

... portretas
Kur nebus avariju... Patys vos po fura nepalindom :( vaziavom antra eile kaip pries pat mus is pirmos juostos isleke fura, vos spejom sustabdyti... priekyje furos uz tikrai didelio atstumo vaziavo minivenas. Pasivijus fura ir pradejus rodyt kad gal jis durnas vairuotojas baisiausiai ituzes pradejo kabinoje sklaidytis. Aciu dievui uz musu nevaziavo jokia masina nes butu tikrai musu kelione baigta :(

.

.  portretas
Orlen?!. WTF?! 90 proc. tautos taip sako... Iš kur jūs visi traukiant ta žodį?!.. Lopai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių