„Hollister“ visu pajėgumu Kaune tikisi dirbti jau 2025-aisiais

  • Teksto dydis:

Tarptautinė medicininės įrangos kūrėja ir gamintoja „Hollister Incorporated“, trečiadienį Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje pradėjusi statyti 50 mln. eurų vertės gamyklą, tikisi, kad naujasis gamybos kompleksas visu pajėgumu pradės dirbti jau 2025 metais, rašo „Verslo žinios“.

„Hollister Incorporated“ prezidentas ir generalinis direktorius George'as Maliekelis (Džordžas Maliekelis) sako, kad iš pradžių gamykloje dirbs 30-40 žmonių, vėliau jų skaičius išaugs iki 300. Iš pradžių naujoje gamykloje bus gaminami stomos produktai, vėliau planuojama pradėti gaminti ir kitus gaminius – urologijos linijos produktus, daugiausia – kateterius.

„Kateterius gaminti čia planuojame pradėti 2021 metais, tikimės, kad 2025 metais dabar statoma gamykla pradės veikti visu pajėgumu. Vėliau tikimės tolesnės plėtros – mūsų išsinuomota erdvė Kauno LEZ leis mums padvigubinti pastatų plotą“, – sako G. Maliekelis.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

tegul

tegul portretas
kusinskas savo kreiva snuki kur nori ten klijuoja

ihahaaaa

ihahaaaa portretas
tai kad stotis jau buvo pradeta statyt- tai prie ko cia tas krabinis, visur giriasi,kur ne pirsto nepridejo, tegul reklama klijuoja ant suns budos

to klaustukas

to klaustukas portretas
ar neturi vizijos,neseki LIETUVOS EVOLIUCIJOS??Ateityje bus savivaldybiu sujungimas miesto is rajono
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių