Į Kauną sugrįžta „Vintage bazaar“ blusturgis

  • Teksto dydis:

Mėgsti išskirtinio dizaino drabužius ir papuošalus, savo namų interjerui ieškai antikvarinių baldų, o gal užsiimi monetų, pašto ženklų ar knygų kolekcionavimu? Tuomet nepraleisk progos apsilankyti jau šį sekmadienį, Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame „Vintage bazaar“ blusturgyje.

Čia susirinkę prekeiviai ir lankytojai galės pirkti, parduoti, mainyti ar tiesiog dovanoti sukauptas spintos ir namų gėrybes, kurios kitų šeimininkų rankose atgims iš naujo.

Mugės organizatoriai teigia, kad vienas svarbiausių renginio tikslų – suteikti daiktams antrą gyvenimą naujų šeimininkų rankose, tad čia apsilankę lankytojai galės ne tik įsigyti vintažinius daiktus ypatingomis kainomis, bet ir patys juos parduoti. Daugelio namuose guli nenaudojami, bet vis dar puikios būklės daiktai ar drabužiai, kuriuos gaila išmesti, tačiau ne kiekvienas žino, kur tokius daiktus dėti. Būtent ši mugė yra puiki proga tiems, kurie tokių daiktų turi ir nori juos parduoti ar mainyti į kitus.

Organizatoriai pabrėžia, kad šiemet labai lauks ir tų, kurie nori savo gerumu pasidalinti su kitais. Specialiame „VŠĮ Ištiesk pagalbos ranką“ dovanų kampelyje lankytojai galės palikti nereikalingus ir nenaudojamus daiktus, žaislus ar drabužius, kurie bus perduoti labiausiai nepasiturinčioms šalies šeimoms.

„Vintage bazaar“ blusturgyje bus galima rasti visko: nuo močiutės megztų kojinių, į madą grįžtančių retro stiliaus drabužių ir aksesuarų, senovine prabanga alsuojančių baldų iki romantiškų dovanų artimiesiems. 

Antrą kartą rengiamo „Vintage bazaar“ blusturgio organizatoriai teigia, kad tęstinumas jiems yra itin svarbus. Tai yra naudinga ir prekeiviams, ir lankytojams, nes vieni gali „įsidirbt“ savo vietą, sutikti bendraminčių bei naujų klientų, o kiti gali rasti tai, ko nėra niekur kitur arba patys parduoti ar mainytis namų ir spintos gėrybėmis su kitais.

Artėjant pavasariui suskubkite atnaujinti savo garderobą ir namus nebrangiais, tačiau puikios būklės daiktais ir drabužiais, kuriuos rasite jau vasario 10 dieną, nuo 10 iki 17 val., Kauno „Žalgirio” arenoje vyksiančiame „Vintage bazaar¨ blusturgyje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Neprekiavęs negali būti. Lietuviai neis- nelaukit.

Paciu laiku

Paciu laiku portretas
per gripo epidemijos pika tik ir vaikscioti po blusturgi uzdaroje erdveje.

ALGIS

ALGIS portretas
Žurnaliūgos lietuvių kalbą visai užmiršo .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių