Išgyventi šeimoms padeda geradarių širdžių šiluma

  • Teksto dydis:

Kauno J.Naujalio muzikos mokykloje vyko Kauno daugiavaikių šeimų asociacijos "Vaivorykštės taku" šventinis koncertas.

"Esate nepaprastai turtingi savo dvasingumu. Kaip gyventi, kaip mylėti savo vaikus, iš jūsų gali pasimokyti visos mamos ir tėčiai", – popietėje į asociacijos narius kreipėsi Gintautas Labanauskas.

Pasak "Vaivorykštės klubo" vadovės Auksės Pečeliūnaitės, auginančios penkis vaikus, ir jai, ir kitoms klubo šeimoms šis labdaros ir paramos fondas padeda pragyventi ir turiningo laisvalaikio akimirkas dovanoja nuo pat jo gyvavimo pradžios – 2002 m.

"Dėkui už nuolatinę pagalbą gausioms šeimoms, – priimdama sveikinimus G.Labanausko labdaros ir paramos fondui dėkojo A.Pečeliūnaitė ir pridūrė, pasak jos, daugybę džiaugsmo, šypsenų – mat "mūsų daug – daug mamyčių, tėvelių, vaikų".

"Šeimas aprūpinti maistu, drabužiais mums padeda akcijos. Juos perkame, kai per akcijas atpinga. Be to, kiekvieną savaitę iš labdaros ir paramos fondo "Maisto bankas" parsivežame maisto produktų. Jie paskutinės galiojimo dienos, prekybos tinklo "Iki" atiduoti minėtam bankui. Klubo "Vaivorykštės taku" šeimos, kuriose auga trys arba keturi vaikai, kartą per savaitę gauna šių produktų, o kuriose auga penki ir daugiau vaikų – du kartus per savaitę. Gauname net pažeistos pakuotės žaislų, kitų prekių", – pasakoja A.Pečeliūnaitė.

"Nuolat jaučiame G.Labanausko labdaros ir paramos fondo rūpinimąsi: fondo vadovė Antanina Medviedevienė – nuolatinė asociacijos viešnia, ir ne tik, – klabėjo A.Pečeliūnaitė. –  Per dvylika metų darbo Kauno miesto savivaldybės taryboje Antanina padėjo išspręsti ne vieną problemą, iškilusią asociacijos nariams. Be fondo projektų vadovės Editos Vaitkūnienės taip pat nepraeina jokia šventė. Ji organizuoja daugiavaikėms šeimoms ekskursijas, boulingo ir kartų varžybas, dovanoja mokyklinių priemonių, knygų."

"G.Labanausko labdaros ir paramos fondo patalpose renkamės į užsiėmimus, juose dalijamės patirtimi, kaip auginti, ugdyti vaikus, dalijamės receptais, mokomės rankdarbių", – džiaugėsi A.Pečeliūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daugiavaikė J.

Daugiavaikė J. portretas
Sveiki visi, žinau, kad gerbiama Auksė tikrai stengiasi dėl mūsų daugiavaikių mamų. Juk mes mamos norine, kad mūsų vaikai gautų kuo geresnį išsilavinimą ne tik mokyklose. Tam, kaip mes žinome, reikia skirti daug laiko ir lėšų. Nemanau, kad nors viena iš mūsų linkėtų sunkaus gyvenimo savo vaikams. Todėl manau, kad ta parama, gerbiamos Auksės dėka, dažnam suteikia progą džiaugtis mūsų vaikų pasiekimais.O kas dėl valdininkų, dažnas prisiskiria sau svetimus nuopelnus. Gerbiamos mamos, gerbkime save.

Anonimas

Anonimas portretas
IŠ KUR TOKS PYKTIS. Šie žmonės aukoja savo brangų laiką, kad padėtų kitiems. Siūlau,, visiems pikčiurnoms ir amžinai viskuo nepatenkintiems padaryti kažką gero dėl kitų, o po to jau vertinti :) .

Išgyventi šeimoms padeda tarpusavio širdžių šiluma !

Išgyventi šeimoms padeda tarpusavio širdžių šiluma ! portretas
Straipsnyje apie Koncertą akcentuojamas tik gausių šeimų ,,išgyvenimas", lyg neaktyvus laukimas, kol kažkas padės..., o neįvertinamas aktyvus ir organizuotas pačios bendruomenės indėlis į tarpusavio pagalbą ir veiklą. Gali susidaryti nuomonė, kad gausi šeima - vien prašanti ir verkšlenanti...Anaiptol...Pagrindinis gausių šeimų bendruomenės tikslas - vienyti šeimas, kurios pagrindinį dėmesį skiria vaikų lavinimui. Tad naujametinis gausių šeimų koncertas ir darbų parodėlė - tai tas renginys, kuriame Svarbiausia - pasidžiaugti kiekvieno dalyvaujančio vaiko pasiekimais, taip pat jam pačiam pasidžiaugti savo pasiekimais ! Juk asociacijos šeimose ne vienas įvairių šalies ir tarptautinių konkursų laureatas ar įvairių meno ar sporto sričių diplomantas ! Galime pasidžiaugti ir šeimų kolektyvų pasirodymais.Gal ne kiekvienais metais sulaukiame gausaus dalyvių skaičiaus, tačiau kiekvienais metais laukiame kiekvieno jų asmeninio augimo, jų gebėjimo vis labiau prisijaukinti sceną...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių