Įsibėgėja Kauno rajono savivaldybės rekonstrukcija: gyventojai priimami kitur

  • Teksto dydis:

Įsibėgėjus Kauno rajono savivaldybės pastato (Savanorių pr. 371, Kaune) rekonstrukcijai, savivaldybės darbuotojai laikinai keliasi dirbti į kitas patalpas.

Civilinės metrikacijos skyrius įsikūrė ir gyventojus priima Raudondvario pilyje (Pilies takas 1): čia registruojamos santuokos, ištuokos, išduodami gimimo liudijimai, kiti civilinės būklės akto įrašą liudijantys išrašai.

Raudondvario menų inkubatoriaus Mažojoje salėje jau posėdžiavo ir savivaldybės Tarybos nariai. Politikai čia dirbs keletą mėnesių, kol bus užbaigtas Savivaldybės pastato remontas.

1974 metais statytas pastatas Kaune (Savanorių pr. 371), kuriame daug metų veikė ir Savivaldybė, neatitiko šiuolaikinių reikalavimų, todėl jį buvo nuspręsta atnaujinti. Pirmajame etape buvo pakeisti langai, apšiltintos sienos, sutvarkytas stogas, pakeista šildymo sistema, įrengtas vėdinimas.

„Dabar laukia sunkiausias etapas – vidaus rekonstrukcijos darbai“, – sakė administracijos direktorius Antanas Nesteckis.

Dabar laukia sunkiausias etapas – vidaus rekonstrukcijos darbai.

Direktorius tvirtino, kad rekonstravus Savivaldybės patalpas, jos bus pritaikytos ir neįgaliesiems, bus sukurtos naujos erdvės, gyventojams paslaugos bus teikiamos greičiau ir kokybiškiau. Savivaldybėje jau įdiegta vieno langelio sistema.

Teisės aktai reikalauja, kad rekonstrukcijos metu statybvietėje gali būti tik statybos darbus atliekantys asmenys, todėl Taryba priėmė sprendimą laikinai perkelti pagrindinius Savivaldybės padalinius į Savanorių pr. 276 esantį biurų kompleksą „Žaliakalnio terasos“. Čia įsikūrė ir meras su savo pavaduotojais bei patarėjais, administracijos direktorius bei jo pavaduotojai.

 

Savivaldybės darbo laikas ir darbuotojų telefonai nesikeičia, juos galima rasti interneto svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komuniagų rezervatas

komuniagų rezervatas portretas
Kauno rajonas ir kada ta vietą pasieks gaivūs pertvarkos vėjai? Pagal statybų kryptį savivaldybę Makūnas nori paversti pilimi Lietuvoje,matyt planuoja dar 100 metų valdyti tas specialusis liudytojas prokuratūros. Visos problemos kaip nuo žasies vanduo nuo jo nubėga...

Vakarius

Vakarius portretas
Savo gerovę tvarko, o mesto gyventojų interesai nerūpi. Šalia Kalniečių poliklinika, kurią kasdien aplanko šimtai, jei ne tūkstančiai miesto gyventojų. Dažnai tenka į polikliniką atvežti savo senus tėvukus, kuriems tokios kelionės rimtas iššūkis - sunkiai vaikšto. Išlaipinu prie durų ir palikęs, kaip lagaminus, skubiai traukiuosi, nes iš paskos laukia eilė automobilių su tuo pačiu tikslu, bandančiu priartėti prie durų. Stovėjimo aikštelė užtverta tvora, paversta statybinių medžiagų saugykla. Priešais savivaldybės pastatą didžiulė aikštė, tuščia erdvė iš Savanorių prospekto pusės. Kodėl negalima atsižvelgti ir į gyventojų poreikius ?

Anonimas

Anonimas portretas
Ar Makunas moka is savo kisenes uz nuoma 20000 per menesi . Ir sako tai tik pusei metu , nors jau dabar sneka , kad tai maziausiai metams . Ir kam reikejo tvarkyti ketvirta auksta , jei dabar reikes viska kapitaliskai perdaryti
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių