Istorinės prezidentūros sodelis primena pasaką

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą Istorinės prezidentūros sodelis sužibo šventinėmis spalvomis. Daugybė lempučių sodelio medžius pavertė tarsi pasakų sodu.

Šeštadienio vakarą į renginį susirinkusius miestiečius ir svečius sveikino bevardis angelas prezidentas bei Kauno 1-osios muzikos mokyklos jaunieji talentai. Šis jų pasirodymas yra adventinių koncertų ciklo „Iš širdies į širdį“ dalis.

Idėja papuošti ir šventiškai apšviesti prezidentūrą sugalvojo ir įgyvendino Kauną mylintys verslininkai ir Kauno senamiesčio draugija.

Tūkstančiai lempučių medžiuose švies ir įspūdingą atmosferą skleis kasdien iki pat Trijų Karalių, nuo 7.30 iki 23 val. Vakarais skambės rami kalėdinė muzika, o įėjimą puoš autentiški tarpukario atvirukai.

Istorinės prezidentūros ekspozicijų salėse veiks įdomios ir išsamios ekspozicijos apie tarpukario Kauną, jo žmones ir jų gyvenimo būdą. Lankytojai priimami kiekvieną dieną nuo 11 iki 17 val. (ketvirtadieniais iki 19 val.), išskyrus pirmadienius ir šventines dienas.

Iš karto po šventinio Istorinės prezidentūros sodelio koncerto Kauno rotušėje bus įžiebta pagrindinė miesto eglė, o kauniečiai ir miesto svečiai galės džiaugtis Vilniaus gatvės floristinėmis kompozicijomis bei romantiškais sentencijų suoliukais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Renata

Renata portretas
Taip, Istorinė Prezidentūra dirba ir šeštadienį, ir sekmadienį. Nedirba pirmadienį ir valstybinėmis švenčių dienomis. Tačiau Vasario 16 d. visada dirba. Jei domina darbo grafikas tarpušvenčiu, tai Istorinė Prezidentūra nedirbs gruodžio 24, 25 ir 26 d.d. Gruodžio 27 dirbs įprastai, nuo 11 iki 17 val. Gruodžio 28 d., pirmadienis, nedarbo diena. Gruodžio 29, 30 ir 31 d. dirbs kaip įprastai, nuo 11 iki 17 val. Sausio 1 d. nedirbs. Žmonėms, kurie netinka nei darbo diena, nei savaitgalis dar siūlomas ketvirtadienis, kada muziejus dirba prailgintu laiku, iki 19 val.

bilietas

bilietas portretas
Dirba šeštadieniais ir sekmadieniais.

Dekingi

Dekingi portretas
"Lankytojai priimami kasdien 11-17 val, isskyrus sventines dienas" .Tai KADA dirbantiems apsilankyti???Darbo dienomis dirbame iki17-18 val, o sventinemis dienomis ekspoziciju sales uzdarytos... Paskui skundziasi, kad lankytoju nera...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių