K. Sendziko mama: širdimi jaučiau, kad rastas mano sūnus

„Širdimi jaučiau, kad rastas mano sūnus. Tai patvirtino ir šalia buvęs vairuotojo pažymėjimas“, – atsiduso kaunietė Angelė Sendzikienė.

Pernai gruodį dingusio Karolio Sendziko kūnas buvo rastas vakar netoli Dvarčių ežero, Trakų rajone. A. Sendzikienė pasakojo, kad į vasarnamį prie ežero atvažiavo šeimininkai ir pamatė kažką gulintį. Gerokai suiręs 25-erių metų K.Sendziko kūnas aptiktas ne pačiame ežere, o prie ežero susiformavusiame tvenkinėlyje.

„Nusiraminau, man palengvėjo. Baiminausi, kad visai nerasime kūno“, – portalui kaunodiena.lt pripažino A.Sendzikienė, dar sausio mėnesį nesitikėjusi savo vaiko sulaukti gyvo. Ilgai nežinios kankinta moteris guodžiasi tuo, kad dabar galės deramai palaidoti savo vaiką.

Paskutinė K.Sendziko kelionė baigėsi Lentvaryje. Čia vėlų gruodžio vakarą vaikinas buvo apiplėštas ir sumuštas. Paskutinis jį matė geležinkelio darbuotojas. Vaikinas svirduliuodamas ėjo Kauno link.

A.Sendzikienė pasakojo sūnaus ieškojusi pati, padedama artimųjų ir sūnaus draugų, ieškojo policija, lentvariškiai jauno vyruko paieškas rengė ir savo iniciatyva. Tačiau visos pastangos buvo bevaisės.

A.Sendzikienė bendravo ir su ekstrasensais. Jų patarimai vedė į drėgnas vietas. „Taip, jie sakė, kad gali būti vanduo aplink mano vaiką, tačiau tame miške visur vanduo – tai ežeras, tai pelkė“, – pasakojo kaunietė.

Vis tik būtent ta vieta, kurioje vaikino kūnas rastas, per paieškas liko nepaliesta. A.Sendzikienė patvirtino, kad jie ieškojo kitomis kryptimis.

„Per šią nelaimę nebuvau viena, supratau, kad yra daug gerų žmonių“, – sakė moteris, sulaukusi nepažįstamųjų paramos ir užuojautos.

K.Sendziko kūnas trečiadienį buvo išvežtas į Vilnių. Ekspertai mėgins nustatyti vaikino mirties priežastį.

Mirusio studento artimieji įtarė, kad vaikiną apiplėšę du prastos reputacijos Lentvario gyventojai taip sumušė vaikiną, kad patirtas sveikatos sutrikdymas galėjo būti K.Sendziko mirties priežastimi.

A.Sendzikienė abejoja, ar ekspertams pavyks ką nors nustatyti, nes kūnas stipriai suiręs: Greičiausiai tą paslaptį sūnus nusineš į kapus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G.G.

G.G. portretas
Nuosirdi uzuojauta artimiesiems !!!

vita

vita portretas
Motinos kvailos ,kurios meldziasi ,kad nors kuna rastu.Manau ,kad jos turetu melstis, kad gyva rastu.Dabar sioji pranasauja ,nuo pat pradziu ,kad bus nuzudytas jos sunus. Siulytu kazkoki tai atlygi ,uztai kad sunu gyva " kazkas"rastu,dabar negyvo meldzia... ,keista- daugiau kaip keista.... .

Vitai

Vitai portretas
Tingiu net aishkint tokiai TUPAI AVIAI, kaip tu.....
VISI KOMENTARAI 20

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių