Kalėdinė „Fashion bazaar“ mugė sujungs madą ir muziką

  • Teksto dydis:

Likus mažiau nei porai savaičių iki gražiausių metų švenčių, kalėdinė mugė „Fashion bazaar” kviečia į Kauno loftą „Gargaras“.

„Tai bus netradicinis renginys, kuriame susijungs geriausi prekiniai ženklai ir ekstravagantiška „Beissoul & Einius“ muzika. Mugės lankytojai ne tik pasikraus teigiamos energijos artėjančioms metų šventėms, bet ir atras nuostabių kalėdinių dovanų savo artimiesiems“, - renginį pristatė mugės organizatorė Meda Kišonė.

Ji teigia, kad Kaune vyksiantis „Fashion bazaar“ renginys bus nedidelis, tačiau nepaprastai šiltas, jaukus ir kokybiškas. „Mugės dalyviai buvo kruopščiai atrinkti, atsižvelgiant į jų siūlomą asortimentą, prekių kokybę ir renginio koncepciją. Iš 200 panorusiųjų dalyvauti buvo atrinkta tik 50. Tad mugėje bus galima išvysti tik tuos dalyvius, kurie gali pasiūlyti originalių dovanų ir mielų smulkmenų. Čia bus galima rasti ne tik originalių rūbų, papuošalų ar aksesuarų, bet ir prekių vaikams, namų interjero detalių. Labai džiaugiamės, kad mugės metu bus galima įsigyti ir Aisčio Mickevičiaus kuriamus kvepalus „FUMparFUM” bei visada elegantiškus Sandros Šernės prekės ženklo „Female” drabužius, - kalbėjo M. Kišonė.

Renginyje dalyvaus visiems gerai pažįstami, stilių bei kokybę simbolizuojantys prekiniai ženklai iš visos Lietuvos, pavyzdžiui, „Native LT”, „Kotè”, „Myliu Nidą”, „Ducktail Raincoats” ir kt.

Nemokama „Fashion bazaar“ mados mugė vyks gruodžio 16-17 d.  nuo 12 iki 20 val. Kauno lofte „Gargaras“. Gruodžio 17 d. 22 val. čia pasirodys stilingos muzikos atlikėjai „Beissoul & Einius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
kur tas gargaras, kodėl nėr adresiuko
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių