Kalėdų Senelis, briedis ir zuikis keliavo lankyti mažųjų ligonių

  • Teksto dydis:

Artėjant Naujiesiems metams, mažųjų ligonių, gulinčių Kauno klinikose, su pilnu maišu dovanų vyko aplankyti Kalėdų Senelis. Jam talkino linksmieji kalėdiniai personažai – briedis, zuikis bei policijos bičiulis Amsis.

Kiekvienam sutiktam vaikui Kalėdų Senelis įteikė pačių įvairiausių dovanų, o policijos bičiulis Amsis kartu su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūne padovanojo ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams po atšvaitą.

„Namų šilumos niekas neatstos, tačiau džiaugiamės, galėdami nors truputį prisidėti, jog mažųjų ligonių šventės taptų šviesesnės“, – sakė Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas.

„Akciją „Lašelis džiaugsmo“ rengiame jau ne pirmus metus, tikime, kad kiekvienas geras darbas – tarsi mažas lašelis, bet juk iš mažų lašelių ir susideda didelė gerumo jūra. Džiaugiamės aplankę kiekvieną palatą, joje buvusius vaikus, jų artimuosius bei klinikoje dirbantį personalą“, – pasakojo  viešosios įstaigos „Artima kultūra“ vadovas bei akcijos organizatorius Danas Viluckas.

Nepamiršti liko ir Vaikų ligų klinikos žaidimų kambariai. Juose buvo palikta visa gausybė dovanų: knygos, pieštukai, minkšti žaislai, piešimo knygos, gausybė dėlionių bei kitų mažuosius džiuginančių dovanų.


Šiame straipsnyje: policijavaikailigoniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū

Ačiū portretas
Labai graži ir sveikintina iniciatyva. Mažiems ligoniukams labai reikia tokių renginių. Ypač prieš Kalėdas ir Naujuosius. Linkiu šiems išradingiems ir veikliems geradariams laimingų ir sveikatingų metų. Būkite laimingi!

?

? portretas
Is kur tiek pavydo ir neapykantos?Juk niekas tiem vaikam i burnas saldainiu nesukisa..kaip galima apsert?Jei nesugebate susitvarkyti su savo vaikais tai jau cia kita kalba..O ligonineje sulaukti papildomo dziaugsmo vaikucuams ypac smagu...Tik padekot ir palinket,kad gerumas isdalintas vaikams-sugryztu organizatoriams ir prisidejusiems prie sios grazios akcijos .ACIU...

košmaras

košmaras portretas
apšeria vaikus ligoninėse saldainiais...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių