Kas Neryje pametė plaustą?

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose kauniečiai praneša, jog ties Nemuno ir Neries santaka srovė atnešė plaustą. Savos gamybos vandens transporto priemonė pastebėta be žmonių, todėl internautai spėja, kad plaustas tiesiog atsirišo ir nuplaukė pasroviui.

Feisbuke kauniečiai pasidalijo įrašu: „Kas pametėt plaustą? Atplaukė Nerimi nuo Jonavos ir sustojo prie santakos, tuščias, be žmonių“.

Keli kauniečiai tikino, kad plaustas kurį laiką buvo prišvartuotas ir po Kleboniškio tiltu. Užfiksuotose nuotraukose matyti, kad plaustas ne gamyklinis, o darytas rankomis. Plauste yra kelios sėdynės, statelis ir stogelis nuo saulės.

Toks įrašas sulaukė itin didelio internautų dėmesio. Kauniečiai pradėjo gausiai dalytis nuotraukomis ir ieškoti plausto savininkų. Upe iki santakos atplaukusio plausto įrašas sulaukė ir humoristinių komentarų. Internautai juokavo, jog tai vandens „CityBee“ transporto priemonė, kurios šūkis gali būti „Imi ir plauki“. Kiti svarstė, kad savininkai galbūt plaukiojo upe, bet pritrūko gėrimų ir kol išlipo į krante esančią parduotuvę, plaustas atsirišo ir pasileido žemyn upe.

„Pabėgėliai prisišvartavo“, – juokavo Žydrūnė.

„Jei kas norit prasiplaukti iki Kuršų marių, galite drąsiai šokti, yra du foteliai, stalas iš dviejų spintelių, rimtas stogas. Bus nemokama kelionė į pajūrį, kaip tik savaitgalis“, – komentavo kitas internautas Marius.

„Valstybės parama… Renkama grupė nemokamai emigruoti“, – ironizavo Inga.

Feisbuko vartotojai tikino, kad jei plaustas atplauktų iki Kulautuvos, vietos gyventojai tikrai jį saugiai pririštų. Kiti juokais siūlė įrašo autoriui pradėti nuomos verslą.

Plaustas ties Nemuno ir Neries santaka buvo pastebėtas maždaug apie pietus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tegul jį perkūnas

Tegul jį perkūnas portretas
Ką į tai pasakys Makūnas? Pagamintų daugiau tokių- fainas kruizas gautusi žemyn link marių.

To orka

To orka portretas
Ne babajai,o inzinieriai,gydytojai,mokytojai.direktoriai,mokslu daktarai is Pakistano,Sirijos,Somalio,kitaip tariant taikus irnuosaikus musulmonai :-))))))))))))))))))

orka

orka portretas
Čia babajai iš Afrikos plaukė, bet užkliuvo Vilniuje už vamzdžio ir visi 64 (neskaitant moterų ir mažų vaikų) paskendo...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių