Padėkite išplėšti iš mirties nagų vargšą katinėlį!

  • Teksto dydis:

Gyvūnų organizacijos "Lesė" Kauno skyrius prašo finansinės pagalbos, kad galėtų išgelbėti vargšą katinėlį.

"Sakytume normalu, kad vėlų vakarą žmonės jau ilsisi po darbų, ruošiasi miegoti. Bet tik ne savanoriai. Mūsų savanoris Karolis vakar sulaukė skambučio - pagalbos prašymo. Pas žmones atklydo katinėlis, klykiantis iš skausmo, tarsi atėjęs į paskutinę stotelę, kur galima sulaukti pagalbos", - rašoma "Lesės" Kauno skyriaus feisbuko paskyroje.

Žmonės susisiekė su Karoliu ir jis nieko nelaukdamas išvažiavo katinuko gelbėti. Vos atvykęs iš karto išsigando, kad pavėlavo ir katinukas neištvėrė. Tačiau atidžiau patikrinęs. Karolis  pajuto, kad katinėlio širdutė vis dar plaka. Nieko nelaukęs jis išvyko į veterinarijos kliniką, kur jo jau laukė iš namų iškviesti veterinarai. Už tai "Lesė" sako nuoširdų ačiū "Rumina Vet" kolektyvui. 

Katinukui tuojau pat buvo atlikti tyrimai, kurie visai nedžiugino. Buvo baisiai supūliavusi gyvūnėlio burna - susidariusios kažkokios žaizdos, temperatūra siekė vos 33 laipsnius. Prabuvę veterinarijos klinikoje kelias valandas, jie buvo išleisti namo.

Apie vidurnaktį "Lesės" savanoris, grįžęs namo, suruošė šiltą guolį katinėliui. Jis pridėjo šiltų pūslių, kūno temperatūra ėmė kilti ir buvo atsiradus viltis, kad katinėlis sėkmingai sulauks ryto. Tačiau viskas gražu būna tik pasakose, realybė pasirodė kur kas baisesnė.

Antrą valandą nakties katinui staiga prasidėjo siaubingas kraujoplūdis iš burnos. Greitai teko spręsti, ką daryti - Karolis greitai susiskambino su visą parą budinčia Kriaučeliūno klinika (ačiū jai už pagalbą) ir išgabeno katinuką gelbėjimui.

"Ten teko jį palikti tolimesnioms apžiūroms, tyrimams ir tik melstis, kad sulauktų ryto. Katinukas ryto sulaukė. Kol kas jos būklė kaip ir stabili - nei gerėja, nei blogėja. Veterinarai daug vilčių nežada, tačiau mes visada tikime, nes ne kartą jau yra tekę įsitikinti, kad stebuklai egzistuoja.

Labai prašome jūsų pagalbos. Nemeluosime, tikrai nežinome ar tokios būklės gyvūną mums pavyks išplėšti iš mirties nagų, tačiau, mes tikrai labai  stengiamės tai padaryti. Sąskaitose visiškai švilpauja vėjai, o tokie naktiniai vizitai, atlikti tyrimai labai paplonina kišenes. Mes įklimpsime į  skolas veterinarams, kad išgelbėtume gyvūną, tačiau prašome - padėkite mums, kad galėtume padėti jiems!", - rašoma "Lesės" Kauno skyriaus feisbuko paskyroje.

Pavedimo nurodymas: katinėliui.

Organizacijos pavadinimas: VšĮ Lesė

Įmonės kodas: 300709225

Banko sąskaita: LT65 7044 0600 0618 6558

Paypal: info@lese.lt (Kauno Lesei)



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
mieli piliečiai nebuvo jokio katinėlio nei šunelio tai feikas,sukėlus samyšį jūsų galvose tikimasi gal kas ir perves euriukų i paskelbtą saskią .rašant aoietai kaip serga katinėlis neriakia nei važiuoti pakanka save reklamuoti,o už veterinaro reklamą jau gauti pinigučiai .štai kaio daromas biznis,viskas feikas.

Anonimas

Anonimas portretas
Zoofilai iškrypėliai gydykitės

Vikai

Vikai portretas
Nežinau ką tie geradariai ir veterinarai galvoja, bet jei kraujas iš gerklytės katinėliui, reiškia jam vėžys. Nesuprantu kam jį dar kankinti? Migdyti kuo greičiau ir nutraukti katuko kankinimą.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių