Kaunas ketina skolintis 8,1 mln. eurų miesto projektams

  • Teksto dydis:

Kauno miestas netrukus skelbs 8,1 mln. eurų paskolos konkursą. Lėšos bus skirtos Laisvės alėjos rekonstrukcijai, Panemunės tilto statybai ir kitiems projektams.

Savivaldybė penktadienį centriniame viešųjų pirkimų portale paskelbė būsimo konkurso technines specifikacijas. Jose nurodoma, kad paskola bus imama 10 metų, ji bus pradėta grąžint 2016 metų ketvirtąjį ketvirtį.

Kauno taryba praėjusią savaitę nusprendė skolintis 8,1 mln. eurų, iš jų 2,5 mln. eurų bus skirta atsiskaityti už Laisvės alėjos penktojo etapo rekonstrukcijos darbus, 2,9 mln. eurų - baigiamam statyti Panemunės tiltui, 1,2 mln. eurų - Tilto gatvės rekonstrukcijai, įrengiant sankryžą ir keturių eismo juostų gatvę.

Raudondvario plento remontui bus skirta 1,5 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senukas

senukas portretas
Meras rėkė,kad pinigų yra,sustabdė pinigų upes. O pasirodo,kad su savo VIENINGU KAUNU tik moka girtis. O dėl švarių rankų,tai ką reiškia draugiškas Mero Matijošaičio, Uspaskicho ir Barščio stiprus rankų paspaudimas. Matosi,kad toks tokį sutiko...Sava chebra.

Valentina

Valentina portretas
Tik ateina nauja valdžia -ir pirmiausia skolinasi pinigų...

labai blogai

labai blogai portretas
kai del nustekento Kauno nera kaltų, juk visi lekia prie lovio kurie nieko nesupranta ir daro bele ką,nera atsakomybes įstatymo,o tai dabar konservatoriams sviltų padai kai reiktų padengti ''trintukų gaminimo'' įmitavimą
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių