Kaunas originaliai pasveikino Alytų su gimtadieniu (vaizdo įrašas)

Kaunas-miestas slaunas originaliai pasveikino penktadienį 437 gimtadienį švenčiančią Dzūkijos sostinę. Sveikinimų ir pageidavimų koncerte Alytui skambėjo Gintauto Babravičiaus daina ir linkėjimai - idėjų sparnuotų ir jėgų joms įgyvendinti.

„Alytus šiandien švenčia savo gimtadienį. Ta proga siunčiame nuoširdžiausius linkėjimus ir šį muzikinį sveikinimą. Su gimtadieniu, Alytau!“ - savo paskyroje feisbuke muzikiniu sveikinimu dalijosi Kauno savivaldybė.

Alytaus miesto savivaldybė padėkojo Kaunui už sveikinimus, pasidžiaugdama, kad vaikai, anūkai, proanūkiai, proproanūkiai ir visi kiti kauniečiai per internetą užsakė sveikinimų koncertą Alytui, prie padėkos pridėdami grotažymę #AlytusKaunąMyli.

Alytaus miesto gimtadienio proga Lietuvos statistikos departamentas parengė infografiką apie Alytaus miesto savivaldybę.

2018 m. pradžioje Alytaus savivaldybėje gyveno 51,5 tūkst. nuolatinių gyventojų. 2018 m. pradžioje gyveno 61,9 proc. darbingo amžiaus gyventojų, 24,2 proc. - pensinio, 13,9 proc. - vaikų iki 15 metų amžiaus.

2018 m. pradžioje Alytaus savivaldybėje 1 tūkst. vyrų teko 1 190 moterų.

Penktadienį prasidėjusi Alytaus miesto šventė truks iki sekmadienio.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paulius

Paulius portretas
Labai graži idėja, kuri kainuoja labai nedaug, o nuotaika pakelia daugybei zmonių. :) Šaunuoliai! :)

Už kaunečių pinigus

Už kaunečių pinigus portretas
Krabas ruošiasi rinkimams. Valstybė pavojuje

tadas zurnalistui

tadas zurnalistui portretas
gal patikslink straipsni: kauno savivaldybe sveikino alytaus savivaldybe.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių