Kaune atidaryta geriausia kino salė šalyje

Kauniečiai pratę prie gero – geriausia krepšinio komanda, geriausia strateginė padėtis, geriausios gatvės ir susisiekimas, gera atmosfera. Nuo šiandien mūsų mieste geriausias ir kino teatras visoje Lietuvoje.

Po rekonstrukcijos „Forum Cinemas“, esantis „Akropolyje“, gali pasigirti ne tik atnaujintu interjeru, perstumdytais baldais, bet ir stulbinama vaizdo, garso kokybe ir žymiai didesniu komfortu.

Tuo galėjo įsitikinti trečiadienio vakarą į penktąją „Karibų piratų“ filmo dalį pakviesti svečiai. Tarp jų – Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis su šeima bei Kauno meras Visvaldas Matijošaitis su abiem vicemerais. Pastarasis nuo scenos kreipėsi tiek į žiūrovus, tiek į kino teatro valdžią.

Džiaugiasi ir meras

„Jūs Vilniuje galite ir nestatyti tokių kino teatrų, mes vilniečius galime su Kauno autobusais atsivežti“, – juokavo meras.

Ir iš tiesų, pusė salės žiūrovų prisipažino atvažiavę iš sostinės.

Nors ir iki šiol filmų žiūrėjimas kino teatruose buvo kaip maža šventė ir neatrodė, kad kokybė dar kur nors gali kilti, bet naujas kino standartas „SCAPE“ patirtį, praleistą kino teatre, nukelia į naują lygį.

Jūs Vilniuje galite ir nestatyti tokių kino teatrų, mes vilniečius galime su Kauno autobusais atsivežti.

Iki šiol „Forum Cinemas“ vaizdą atkurdavo 2K raiška, tačiau dabar ji – dvigubai didesnė. Be to, projektorius naudoja itin tikslias ir sudėtingas lazerines technologijas, dėl kurių turėtų būti nebesvarbu – sėdi priekyje ar gale, šone ar centre – vaizdas vienodai geras.

3D filmus kino salėje turėtų išmėginti ir didžiausi skeptikai. Modernesnės technologijos nei Kaune šiuo metu nėra niekur, tad erdvinis vaizdas itin raiškus ir realus.

Kėdės tarsi lėktuve

Garsas taip pat pakylėtas į kitą lygį. Įprasta erdvinė garso sistema turi penkis kanalus, naujojoje kino salėje net 56.

Atskiro paminėjimo vertos ir kėdės. Kiekvienas atėjęs žiūrovas sėsis į žymiai patogesnes, didesnes kėdes. Priekinės eilės žiūrovai gali ištiesti kojas ant šalia padėtų „pufikų“. Kaip ir viršutinėse eilėse sėdintys žmonės. Tiesa, privalumų vietos ten turi ir daugiau. Sėdėdamas jautiesi lyg skristum lėktuvu pirmoje klasėje – išsitiesia atlošas kojoms, o taip pat ir dedikuotas padavėjo mygtukas, leidžiantis užsisakyti bet ko iš baro.

Porelėms taip pat turėtų būti smagu. Vienoje eilėje galima sėdėti be jokių kliūčių artumui – kėdės sustatytos poromis be porankių.

Kainos į „SCAPE 3D“ standarto filmus prasideda nuo 8,8 euro už bilietą.


Šiame straipsnyje: scapekino salėForum Cinemas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Astor

Astor portretas
Tik nejuokinkit su paverkimais apie vargstancius...jus norit aplink vien labdaros organizaciju.Kino teatras ne Karitas ir i teatra ateina tie kurie dirba ir gali sau tai leisti susimoketi uz gerai praleista laika.O pasalpiniai,kad ir kiek tu euru begautu jiems pramoga viska pragert.

gal

gal portretas
baikit tyciotys is zmoniu kurie vos pragyvena tai gal tuos pinigus skirti zmonem onedaryti ivaizdi kad viskas gerai juk jums prichvatizavusius pinigu viskas/do lampocki/

Anonimas

Anonimas portretas
Vengentys šių kinoteatrų.... F.C. kino teatrai pritaikyti priekurtiems ir blogos regos žiūrovams. Normalios klausos žiūrovai turi naudoti kamštelius ausims, nes garsas toks,jog norisi greitesnės filmo baigties. Tik kino naminukai gali mėgautis tupėdami kino-foteliuose ir treškindami kino maistelį iš popierinių spalvintų maišų.Būsimieji nutukėliai,,, Tai tik geriausios kino teatro salės iliuzija....
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių