Kaune duris atvers sostinėje pamėgtas sporto klubas

  • Teksto dydis:

Žemų kainų sporto klubų tinklas „Lemon Gym“ žengia į Kauną.

Sostinėje pamėgtas klubas Kaune duris atvers vietoje šiuo metu sporto ir laisvalaikio centre „Oazė“ veikiančio sveikatingumo klubo „Impuls“. Abu tinklus valdanti įmonių grupė „Impuls LTU“ tokį sprendimą priėmė atsižvelgusi į šio miesto klientų poreikius. Pasikeitusį sporto klubą planuojama atidaryti liepos mėnesį.

„Pastebėjome, kad kauniečiai labiausiai mėgsta sportuoti savarankiškai bei dažnai ieško galimybės sportuoti pigau. Tad įvertinę jų sportavimo įpročius, nusprendėme pasiūlyti „Lemon Gym“ koncepcijos klubą su prieinama kainodara ir treniruotėms puikiai pritaikyta sportine aplinka“, – sako „Impuls LTU” vadovas Vidmantas Šiugždinis.

Liepos mėnesį duris atversiantis „Lemon Gym“ tinklo klubas bus pirmasis Kaune. V. Šiugždinio teigimu, tai bus puikus būdas išbandyti šią koncepciją, kuri sėkmingai prigijo Vilniuje ir Rygoje.

„Jeigu „Lemon Gym“ klubai pasirodys patrauklūs ir kauniečiams, planuojame jų atidaryti daugiau. Šiuo metu jau vyksta derybos su keliomis naujomis vietomis nuomai“, – atskleidė jis.

„Impuls“ užsakymu praėjusių metų pabaigoje atlikta šalies gyventojų apklausa parodė, kad kauniečiai ir šiauliečiai yra mažiausiai sportuojantys iš visų penkių didžiųjų Lietuvos miestų. Kaune teigė sportuojantys 51 proc. apklaustųjų, o Šiauliuose – 47 proc. Tuo tarpu Vilniuje šis skaičius siekia 55 proc., Klaipėdoje – 60 proc., o Panevėžyje – 57 proc.

„Tikime, kad šie pokyčiai Kaune bus priimti teigiamai ir pritrauks dar daugiau lankytojų, kurie nori sportuoti už mažesnę kainą, ir tokiu būdu padidins sportuojančiųjų skaičių šiame mieste“, – teigia „Impuls LTU“ vadovas.

Anot V. Šiugždinio, šis Šilainių mikrorajone esantis „Impuls“ klubas konversijai buvo pasirinktas dėl to, kad labiausiai tiko „Lemon Gym“ formatui ir dėl savo dydžio, ir dėl lankytojų. „Jis sąlyginai nedidelis, iki šiol ir buvo orientuotas į vidutinį kainų lygį“, – sako jis.

Naujojo dviejų aukštų „Lemon Gym“ klubo plotas sieks 1100 kv. metrų, ir tai bus trečias pagal dydį „Lemon Gym“ Lietuvoje. Planuojama iki 765 kv. metrų praplėsti treniruoklių salę – ir jėgos, ir kardiotreniruoklių, taip pat laisvų svorių bei tempimo zonas, papildyti klubo įrangą. Tai bus pasiekta pertvarkius grupinių užsiėmimų salę antrame aukšte bei prijungus koridorius. „Impuls“ klube veikiantis baseinas po pakeitimų bus uždarytas. Į klubo pertvarkymą ir papildomą įrangą planuojama investuoti apie 50 tūkst. eurų.

Klubų tinklo valdytojai užtikrina, kad pertvarkant sporto klubą klientams bus sudarytos palankios sąlygos pereiti prie „Lemon Gym“ sistemos ir naujos kainodaros. Esamiems dabartinio „Impuls“ klubo klientams iki liepos 1 d. bus suteikta galimybė naudotis visomis paslaugomis – ir baseinu, ir grupiniais užsiėmimais. Jiems apsisprendus likti sportuoti „Lemon Gym“, narystė bus proporcingai prailginta. Norintiems ir toliau lankyti baseiną bei grupines treniruotes bus pasiūlyta galimybė prisijungti prie Kauno „Žalgirio“ arenoje arba „Hermio“ viešbutyje esančių „Impuls“ klubų.

Klientams, šiuo metu už sporto klubo paslaugas mokantiems e-sąskaita, siūlomos išskirtinės sąlygos. Nuo balandžio 12 d. jie galės persirašyti sutartį su „Lemon Gym“ ir už visas esamas „Impuls“ klubo pasaugas mokėti vos 15 eurų per mėnesį. Po klubo remonto ir pertvarkymo jie toliau tomis pačiomis sąlygomis galės sportuoti „Lemon Gym“.

Šiuo metu „Lemon Gym“ tinklui priklauso devyni sporto klubai, iš kurių penki veikia Lietuvoje, o kiti keturi – Latvijoje. Šiemet planuojama atidaryti dar keturis tokio tipo klubus visose trijose Baltijos šalyse.

Žemų kainų sporto klubų tinklas priklauso „Impuls“ įmonių grupei, kuri valdo 24 sporto bei sveikatingumo klubus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Juose nuolatos sportuoja daugiau nei 45 tūkst. klientų.


Šiame straipsnyje: Lemon GymImpulssporto klubai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kch

Kch portretas
Gaila baseino :( :( :(

geda

geda portretas
Nesuvokiama, Kaune geru baseinu truksta, arba sporto sklubu su baseinais, o cia lengva ranka sunaikno baseina...

....

.... portretas
Aha, viską naikinkime, keiskime ir bankrutuosite tikrai !!!! Apsižvalgykite aplink pirmiausia. Kiek visokių sporto klubų yra....O baseinų Šilainiuose,kur būtų mankštos, masažinės srovės - NĖRA !!!! Tai ir galvokite su viršutinės galvos smegenimis....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių