Kaune paskelbta šildymo sezono pradžia

  • Teksto dydis:

Nuo ketvirtadienio Kaune pradedamas oficialus šildymo sezonas. Įsakymą dėl šildymo sezono pradžios pasirašė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Nuo ketvirtadienio, spalio 23 d., Kaune pradedamas oficialus šildymo sezonas. Įsakymą dėl šildymo sezono pradžios pasirašė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Šildymo įjungimo darbai turi būti baigti per penkias kalendorines dienas nuo oficialaus šildymo sezono pradžios.

„Šiemet pastatų savininkai drausmingiau ir geriau pasirengė šildymo sezonui, laiku pateikdami šilumos tiekėjams reikiamus dokumentus, įrodančius, jog pastatas parengtas šildymo sezonui“, – pabrėžė Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjo pavaduotojas Saulius Meškauskas.

Kiekvieno daugiabučio namo gyventojai patys gali nuspręsti, kada pradėti šildytis ar sustabdyti šilumos tiekimą. Namo gyventojų susirinkime daugumos balsais priėmus sprendimą, namo administratorius apie šį sprendimą turi informuoti šilumos tiekėją.

Pasak S. Meškausko, mokyklos individualiai sprendžia, kada pradėti šildymo sezoną. Svarbiausia, kad moksleiviams būtų užtikrintos tinkamos sąlygos. 

Kauno rajone oficiali šildymo sezono pradžia paskelbta keliomis dienomis anksčiau – spalio 21 d.

Portalas kaunodiena.lt primena, kad pernai oficialus šildymo sezonas Kauno mieste startavo spalio 17 d. Miesto vaikų darželiai praėjusiais metais pradėti šildyti spalio 2 d., tuo metu šiemet tai padaryta gerokai vėliau – spalio 20 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o-lialia

o-lialia portretas
Artėja rinkimai.Gal būt tai mūsų šansas pakeist situacija.Kaip matot konservatoriams nerūpi paprasti darbo žmonės,pesininkai.Kaune kažkodėl jie gauna daugiausiai balsų.Gal zinot ką daryti.Nustebes kiek daug zmoniu su rusišku keiksmažodžių prikimštomis galvomis.Palenkė tik galvą ir byra jų perliukai į internetą. Naivuoliai.Mano kad tik jie taip moka.Pon.Ratkeliui.Kodel jus manot kad kauniečiams šilčiausia mūsų tėvynėj.Kaip jūsų reikalai su aritmetika.

jau treciadieni turejo pradet sildyt.

jau treciadieni turejo pradet sildyt.  portretas
jau treciadieni turejo pradet sildyt. zinoma gali ir neateiti saltis

tam

tam portretas
kas nori silumos,kas neleidzia nusipirkti buta,nama au autonominiu sildymu ir bus viasai normalu,kada noresi tada isijungsi ir niekas kokiu kompensaciju nemokes.Viena salyga reikia daug ir saziningai dirbti,kad uzsidirbtum uz ka pirkti.Juokingos tos visos dejones,kad blogai,kad salta,kad dregna - reikia susitvarkyti buta ir bus neisalta,neidregna,nei blogai.O tai notit tik guleti ant sofutes pries telika ir tik tingeti. Tai ir blogai.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių