Kaune vairuotojai ieško valstybinių numerių

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno gatves užtvindė liūtis. Socialiniame tinkle "Facebook" daugybė kauniečių dalijasi nuotraukomis su pamestais ar rastais valstybiniais automobilių numeriais.

Radusiems valstybinius numerius reikėtų kreiptis ne į policiją, bet pristatyti į "Regitrą".

Pastarosios įmonės internetiniame tinklalapyje nurodoma, kad tiek praradus vieną iš dviejų numerio ženklų plokštelių, tiek jas abi visų pirma reikia atvykti į artimiausią „Regitros“ skyrių.

Visą reikalingą informaciją apie tokiais atvejais reikalingus dokumentus rasite čia.

Automobilių ekspertai tikina, kad potvyniams automobilio paruošti neįmanoma. Nebent pritvirtinti numerių ženklus, jeigu to dar esate nepadarę. Reikia tiesiog vengti važiuoti per gilias balas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Radusiam ir atvežusiam - pagarba ir padėka

Radusiam ir atvežusiam - pagarba ir padėka portretas
Pagarba ir didelis AČIŪ radusiajam ir atvežusiam numerį. Radau, darsyk Jums dėkoju.

Vilnietė

Vilnietė portretas
Numeriai numeriais, bet vakar po audros aplankiusi Eigulių kapinėse. Ruožais tikra apokalipsė. Išversti ąžuolai, eglės, tujos, liepos, išversti paminklai. Eglių viršūnės atsidūrusios ant žemės.

Rades labai skubu vežti:-)

Rades labai skubu vežti:-) portretas
Šudo jiem , o ne numerius vežt, brudai važinėja šaligatviais kur skirta tik pestiesiems, o jie mat bijokliai pamate balutę išsigasta ir lipa ant šaligatvio. Tokius brudus reikia nubaust kaip reikalas, o ne gražint jie pamestus nr. Eini žmogus sau ramiai šaligatviu , o čia brudas ant galvos važiuoja, tai kur man trauktis, ant gatvės tai išeina pagal tokius brudus.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių