Kauniečiai stebisi: ženklinamos gatvių duobės

Kauniečius prajuokino kelininkų darbai. Miestiečiai klausia, kam tvarkyti gatvę, jei galima tiesiog paženklinti duobę? Valdininkai atkerta, kad pirmiausia – saugumas.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kaunietis Deividas atsiuntė nuotraukas, kuriose matyti, kad eismo juostos ženklinamos ir duobėse. Nesutvarkytose gatvėse braižomos linijos prajuokino gyventoją, mat darbai atliekami ne tik ant normalios kelio dangos, bet ir ten, kur asfaltas seniai ištrupėjęs ar suskilęs. Kaunietis tikino, kad taip švaistomi viso miesto pinigai, nes dažai iš duobių vis tiek greitai išbyrės.

Kaip galima pilti dažus į duobes jų nesutvarkius?

„Pastaruoju metu pradėtos ženklinti duobėtos šalutinės miesto gatvelės. Manau, tai – tiesiog pinigų mėtymas į duobes. Kaip galima pilti dažus į duobes jų nesutvarkius? Pridedu nuotraukas iš Raštikio ir Gaižiūnų gatvių. Jau rengiamasi ženklinti duobėtą Statybininkų gatvelę. O kur dar dešimtys taip suženklintų gatvelių?“ – neūkiškais sprendimais stebėjosi Deividas, siūlęs pirmiau gatves sutvarkyti, o po to tik braižyti linijas.

Kauno miesto savivaldybės atstovai neūkiškų sprendimų nematė ir tikino, jog eismo juostos braižomos dėl to, kad vairuotojams būtų viskas aišku ir nereikėtų spėlioti, kur galima važiuoti, o kur ne. Valdininkų nuomone, kelio juostų dažų pylimas į duobę nėra Kauno pinigų švaistymas.

„Visi suprantame, jog paženklinta gatvė tampa kur kas saugesnė, eismo dalyviams lengviau susiorientuoti. Ženkliname sutvarkytas gatves bei tas gatves, kurių remontas nenumatytas artimiausiu metu. Mums svarbiausia žmonių saugumas, todėl, net jei ir gatvė bus remontuojama po pusmečio ar metų, visą tą laiką gatvėje bus žymiai saugiau“, – portalui kauno.diena.lt komentavo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Norite pranešti naujieną? Rašykite mums adresu portalas@kaunodiena.lt arba spauskite čia.


Šiame straipsnyje: Kauno gatvėsduobėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kelininkas

Kelininkas portretas
Kauno gatves ženklina tas pats " Biseris", kuris už didžiulius pinigus jau dvidešimt metų ženklina VISĄ LIETUVĄ ir niekam šio auksinio biznio neužleidžia. Kadangi šiuo metu dėl kelių direkcijos konkursų verda aistros, tai garsusis Kauno Igoris įsitrynė į Kauno savivaldybę ir sėkmingai plauna pinigėlius, dažydamas ne tik duobes, bet ir gatvių kraštus, kur to tikrai nereikia. Tačiau " Biserio" vyrukai kitur neturi darbo, todėl patepė dėdes iš Kauno savivaldybės ir tuoj nuženklins net jūsų kiemus.Kažkaip nesitiki, kad naujoji valdžia tokia kvaila, kad taško pinigus veltui. O gal ponas Igoris jau nupirko ne tik statybos skyrių bet ir eismo organizavimo. Ūkiškumu čia tikrai nekvepia. Kvepia afera.

to kaunietis

to kaunietis portretas
milicija valdo

je

je portretas
savanoriu prospektas veda ne i Vičiūnus , ten ant daug duobiu galima pasimauti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių