Kaunietė beda pirštu į duobes: šioje gatvėje verkiant reikia buldozerio

  • Teksto dydis:

Nuo antradienio uždarytas Ateities plento viadukas privertė vairuotojus sukti galvas dėl alternatyvių maršrutų. Vienas tokiu tapo Technikos gatvė. Tačiau ir čia, pasirodo, problemų netrūksta – daugelyje vietų žiojėja duobės. 

„Technikos gatvė, nuo antradienio tapusi viena iš srauto sugertukių, uždarius Ateities plentą dėl tilto remonto“, – socialiniame tinklalapyje „Facebook“ rašo kaunietė Lina K. ir prideda grotažymę #TechnikosGatvėjeReikiaBuldozerio.

Autorės įkeltose nuotraukose matoma, kad šioje gatvėje po žiemos pasirodė gilios duobės, o padidėjus automobilių srautui čia eismas gali tapti tikra kančia.

Išplatintu pranešimu kaunietė siekia atkreipti suinteresuotų institucijų dėmesį.

Portalas primena, kad nuo kovo 19 d. prasidėjo Ateities plentą kertančio viaduko kapitalinis remontas. Virš geležinkelio einančio viaduko tvarkymo darbus planuojama užbaigti iki rugsėjo vidurio. Dėl šios priežasties eismas viaduku draudžiamas, o transportas nukreipiamas apylanka.

Dėl viaduko rekonstrukcijos pasikeitė 19-ojo autobuso „Skubios pagalbos centras–Palemono keramika“ maršrutas. Autobusas nuo Taikos prospekto važiuoja Ateities plentu, Apaščios gatve, Palemono gatve iki Marių gatvės, o toliau – įprastu maršrutu. Tuo tarpu vairuotojai nukreipiami apylanka „Taikos pr. – Pramonės pr.  – Elektrėnų g. – Biruliškių g.“.

Tuo tarpu praėjusių metų vasarą prasidėjęs Ateities plento kapitalinis remontas juda į pabaigą. Suremontuota ne tik gatvės, bet ir įvažų, pėsčiųjų takų, keleivių laukimo aikštelių danga, išvalyti esami grioviai ir pralaidos.

Plento atkarpoje nuo Taikos prospekto iki Biruliškių gatvės artimiausiu metu vyks papildomi kelio platinimo darbai. Atsižvelgus į pakeitimus, nuo Amalių pervažos („Iki“ parduotuvė) iki Biruliškių gatvės bus įrengtas dar vienas takas pėstiesiems. Ateities plento rekonstrukciją užbaigs šioje gatvėje esančio viaduko rekonstrukcija.


Šiame straipsnyje: technikos gatvėduobėsAteities plento viadukasviadukasuždarytas eismasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tayrybinis rinkejas

Tayrybinis rinkejas portretas
Kaunas tvarkosi- pries rinkimus iskniso ,isarde ,isgriove krabas daug gatviu ir objektu- kad atrodytu ,jog dyrba meras .Pernai rekonstruotas raudondvario plentas - duobe ant duobes! Vokieciu gatve vien igriuvos ,smegduobes ,net autobusai luzineja!

Nuomone

Nuomone portretas
Pastoviai tenka vaziuoti Savanoriu pr. . Mano nuomone situacija blogeja su kiekviena diena. Daugybe vairuotoju manevruoja tarp duobiu ir idubusiu suliniu, saugiai vaziuoti ir nelauzyti automobilio vaziuojant II eile neimanoma. Ir nereikia lyginti Kauno gatviu kokybes prie vieno ar prie kito mero. Palyginkim biudzetus, palyginkim miesto skolos dydi, palyginkim miesto socialini gyvenima, svietima ar sveikatos apsauga, likusi miestui priklausanti nekilnojama turta ....... ir daug kas pasidarys aisku. Nereikia net chemijos, fizika viska paaiskina niekas, niekur nedingsta ir is niekur, niekas neatsiranda ........

Jei Technikos g. - Kupčinsko g.

Jei Technikos g. - Kupčinsko g. portretas
Tada gal Lampėdžių ežero pakrantę pavadinkim ,, Krabų neršykla"?
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių