Kaunietis apie policijos automobilių statymo ypatumus: kaip nori, taip ir numeta

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi skaitytojas, kuriam užkliuvo policijos pareigūnų pastatytas tarnybinis automobilis.

"Kaip nori, taip ir stato. Ar policijos pareigūnams negalioja Kelių eismo taisyklės?", – klausė kaunietis, pirmadienį apie 15.55 val. Gedimino gatvėje užfiksavęs policijos automobilį, pastatytą neleistinoje vietoje.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui teigė, kad pareigūnai neleistinoje vietoje automobilį paliko todėl, kad skubėjo pagal gautą iškvietimą. 

"Buvo pranešta, kad Gedimino g. gyvenančiam asmeniui reikalinga pareigūnų pagalba. Dėkojame už pateiktą vaizdinę medžiagą, ji pateikta  Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams, kurie įvertins matomą situaciją ir galimas tokio poelgio priežastis", – sakė policijos atstovė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat primenama, kad visuomet pastebėjus Kelių eismo taisyklių pažeidimus galima pranešti naudojantis elektroninių policijos paslaugų portalu www.epolicija.lt.


Šiame straipsnyje: policijaKETautomobilio statymas neleistinoje vietojepolicijos automobilisskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vat kai tave smaugs

Vat kai tave smaugs portretas
o atvykę policininkai ieškos, kaip prie tavo "pilietiškas pilieti" namų tvarkingai pastatyti automobilį... Tada jau likę gyvi tavo artimieji reikš pretenzijas, kad policija ilgai važiavo. Šlykštus padaras, o ne "pilietiškas pilietis"

ALGIS

ALGIS portretas
Nereikia nė policijos , pasižiūrėkit pie MAXIMOS PC Panerių gatvėje , laisvų , stovimų vietų apstu , bet keletas ''džipukų visuomet stovi prie geltonos linijos , prie įėjimo ir tai jau tesiasi kelis metus , kasdien .

DANAI

DANAI  portretas
Danai (graziau - Danutei),noretumem pasakyti,jog pastacius automobili, VISIEMS, o taipogi ir spec.tarnyboms, PRIVALU bent jau ijungti avarini signala. Vakar ,matem,vaziavo policijos masina Karaliaus Mindaugo pr. ~18 val ir pasukant is 2 linijos i 3 linija,neparode jokio posukio signalo - "pavyzdys" pradedantiesiems,o gal "virsininkiskumas"? Taciau,vistiek didele pagarba policijai,dideliai daliai policininku.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių