Kaunietis neliko abejingas vaiko prašymui pavalgyti

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip kaunietis ištiesia pagalbos ranką alkanam berniukui.

Pirmadienį kaunietis Aleksandras Žukovas feisbuke paviešino vaizdo įrašą, kurį pats nufilmavo. Jis alkstančiam berniukui parduotuvėje leido į pirkinių krepšelį dėti tai, ko tik geidžia, o kasoje sumokėjo už visus maisto produktus.

„Priėjo prie manęs vaikas ir sako: nupirk truputėlį pavalgyti. Tėvai mirė, močiutė nepasirūpina. Ir apsauga, sakė, neleidžia į parduotuvę“, – kalbėjo pats įrašo autorius A. Žukovas.
 

Vaikas buvo nedrąsus ir nepiktnaudžiavo gerumu – pasiėmė kelis duonos kepaliukus, šiek tiek daržovių. Išdrįso į pirkinių krepšelį įsidėti ir dešros. Kai ėjo pro saldumynų skyrių, pats šokoladų neėmė, krepšyje jie atsidūrė tik paraginus geradariui.

„Imk ir šokoladą, matyt, esi jo skonį pamiršęs“, – berniukui sakė A.Žukovas.

Kaunietis maisto produktus berniukui parūpino prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ esančioje „Rimi“ parduotuvėje. Iš viso jis išleido beveik 14 eurų.

Nors vaizdo įrašas socialiniame tinkle įkeltas tik pirmadienį, jį jau spėjo peržiūrėti per 14 tūkst. žmonių.

Daug komentatorių gyrė už tokį poelgį ir tikino, kad dabar retai žmogus padeda žmogui. Buvo ir abejonių, ar tai reali istorija, gal tik noras save pareklamuoti. 

„Aš čia matau cirką su aktoriais, įvardinkit šį vaikį su adresu – nuvešiu lovą, skalbyklę, gal ir dušo kabiną“, – skeptiškai tokį viešinimą įvertino vienas komentatorius.

„Kilo dvejopos mintys: puiku, jog nusprendė padėti paaugliui, bet įgyvendinimas gana nevykęs, jo veido viešinti nereikejo. Manau, dėl patyčių jis labai bijos grįžti į mokyklą, jeigu joje mokėsi“, – buvo rašome kitame komentare.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Britania

Britania  portretas
As tikrai noreciau susisiekti su tuo berniuku galeciau jam rubeleis parupinti ir mokyklos reikmenim taip pat noretusi suzinoti apie tevus ar jie yra gal seima sunkei verciasi o gal vaikas tikrai naslaitis vel klausimas mociutei kodel nepasirupina anuku gal negali per sena o gal megstanti isgerineti sunku cia suprasti kol pats nepamatai Jaunuolis tikrai saunus jaunas vyras kad padejo ir nenuejo pro sali Neskubekime teisti juk mes nezinom easamos situacijos berniuko gyvenime

Ada

Ada portretas
Geri darbai daromi tyliai. Nepatiko, kad filmavo vaiką.

naivumas,kvailumas

naivumas,kvailumas portretas
nežinau dar kaip pavadinti visą šitą piarą.žodžiu šiuolaikinis jaunimėlis...o gyvenimas visai kitoks.Kvailių kompanija po miestą vaiko ieško...nėra žodžių
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių