Kaunietis stveriasi už galvos: žemių krūvos neišnyksta jau metus

  • Teksto dydis:

Kaunietis Arvydas piktinasi, jog Chemijos gatvėje jau daugiau nei metus stūkso žemių krūvos. Anot jo, jos ne tik trukdo praeiti, bet ir primena sąvartyną.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietis Arvydas ir sakė, kad Chemijos gatvėje vietinius gyventojus ypač erzina paliktos žemių krūvos. Kadangi niekas jų neišveža, jos jau pradėjo želti žole bei kaupti vėjo atpučiamas šiukšles.

„Miestui turėtų būti tikrai žinoma ši problema. Nesuprantu, kodėl tiek ilgai netvarkoma. Prašau informuokite, kokia čia situacija. Chemijos gatvėje, už Komunalinių būtų ūkio, stūkso žemių kalnai. Jie čia jau tikrai daugiau nei metai. Neįmanoma nei praeiti kelkraščiu, nei pravažiuoti dviračiu. Gal bus numatomas daryti dviračių takas ateityje ar bent tą aplinką sutvarkyti?“, – teiravosi kaunietis.

Susisiekus su Kauno miesto savivaldybės atstovais, buvo paaiškinta, jog grunto krūvos bus išvežtos artimiausiu metu.

„Kai pernai P.Baršausko gatvėje buvo keičiama šilumos tinklų trasa, Chemijos gatvė buvo pasirinkta kaip žemių sandėliavimo vieta. Grunto krūvos liko, nes prasidėjo šalčiai ir nebuvo galima jų išvežti, tačiau dabar tai padarysime kuo skubiau“, – portalui kauno.diena.lt aiškino Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: Chemijos gatvėžemių krūvosskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kada pagaliau išmoks pabaigt darbus ir sutvarkyt iki galo tos firmos, vykdančios KAUNAS TVARKOSI projektus? pinigus pasiimt nepamiršta..ar tai eilinių kauniečių reikalas nurodinėt kur kas nesutvarkyta? tai gal iš savivaldybės klerkai išeitų iš kabinetų ir pakontroliuotų atliekamus darbus? jei būtų kontrolė, tai atsakingiau ir darbai vykdomi būtų?

Tadas

Tadas portretas
Vis valstybės tarnautojus reikia sujudinti, kad pradėtų dirbti. Pilietis būtų nepasiskundęs spaudai, žemės turbūt dar ilgai gulėtų

jo

jo portretas
Kas jam dar nepatinka..?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių