Kauno gatvėse stringa troleibusų eismas

Kauniečiai informuoja, jog dalyje miesto gatvių nevažiuoja troleibusai. Dėl to vieni keleiviai centre niekaip nesulaukia reikiamo troleibuso, kiti renkasi autobusus, tačiau ir jie pilni žmonių.

Portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė informacija, kad Šiaurės ir Savanorių prospektuose, netoli Kauno prieigų, S.Žukausko gatvėje ir dar keliose Eigulių rajono vietose stovi troleibusai. Miestiečiai spėlioja, kad galėjo sugesti kontakto linija, todėl pasiekti Kauno centrą viešuoju transportu tapo sudėtinga.

„Troleibusai prie Šiaurės prospekto žiedo stovi, jų jau nemaža eilė, niekas nejuda. Keleiviai laukia stotelėse, bet veltui. Kai kurie nusprendė važiuoti autobusu, tačiau iki centro jie atvažiuoja pergrūsti“, – sakė kaunietis Lukas.

„Mačiau troleibusai ir Ašigalio, ir S.Žukausko gatvėse stovėjo. Įdomu, kiek žmonių į darbus pavėlavo ir kokį „Kauno autobusai“ sprendimą pasiūlė“, – komentavo Mantas.

„Kauno autobusų“ atstovė spaudai Ramunė Tarandė portalą kauno.diena.lt informavo, jog S.Žukausko gatvėje, netoli žiedo su Šiurės prospektu, lūžo kontaktinio tinklo iešmas.

„Pranešimas apie sulaužytą kontaktinio tinklo iešmą gautas 7.41 val. Kodėl taip įvyko specialistai dar aiškinsis. Troleibusai po truputį pradeda važiuoti. Kontaktinis tinklas laikinai atstatytas, o kapitaliai bus tvarkomas naktį, kai nevažiuoja troleibusai. Kiek žinome, į nukritusius laidus įsipainiojo ir lengvasis automobilis, bet niekas nenukentėjo“, – sakė ji.

R.Tarandė tikino, kad informacinėse lentose rodyti, kad sugedo troleibusas ar autobusas atskiros funkcijos nėra, tačiau apie tai, kad transportas vėluos keleiviai gali suprasti jei palaukus nesikeičia laikas, nes švieslentėse rodomas realus laikas. Jei jis nesikeičia, vadinasi viešasis transportas kažkur stovi. Atstovė sakė, kad jei maršrutas iš viso nuimamas, švieslentėje dingsta ir jo atvažiavimo laikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raminkitės

Raminkitės portretas
Rado žmonės tragediją ....O jūsų pačių namuose niekas nesugenda? Ką tuomet kaltinate?Troleibusas ne greitoji pagalba ir ne gaisrinė .O čia baisi tragedija pavėlavo į darbą ar paskaitas.....

farsas

farsas portretas
idiotiškos švieslentės

...

... portretas
Stebim SABOTAŽĄ. Ir tai TIK dėl to kad 'gudručiai' LABAI nori 'otkatų' nuo nekokybiškų, bet LABAI brangių elektrinių autobusų.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių