Kauno klinikose atidarytas itin modernus Skubios pagalbos centras

  • Teksto dydis:

Traumų ir skubios pagalbos centre įrengta pati naujausia ir moderniausia aparatūra. Lietuvoje – tai pirmas toks modernus traumų ir skubios pagalbos centras.

Kauno klinikose atidarytas Traumų ir skubios pagalbos centras. Centras esą toks ypatingas, kad jį lygina net su serialais „Grei anatomija“ ar „Ligoninės priimamasis“.

Traumų ir skubios pagalbos centre įrengta pati naujausia ir moderniausia aparatūra. Lietuvoje – tai pirmas toks modernus traumų ir skubios pagalbos centras.

„Tiek pastatas, tiek jame esanti aparatūra yra nauji. Idėjų ieškojome visur, daug važinėjome po pasaulį. [...] Centre yra visų medicinos naujovių koncentratas“, – sako Centro vadovas Kęstutis Stašaitis.

Pacientai į centrą pakliūva arba atvežti greitosios medicinos pagalbos, arba kreipiasi patys. Taigi pagalba suteikiama visiems, kuriems jos tikrai reikia.

Vienoje vietoje priimami ir vaikai, ir suaugusieji. Nėščiosios dėl sveikatos problemų taip pat turi kreiptis į naująjį Traumų ir skubios pagalbos centrą. Nebeliko atskirų priėmimo skyrių.

Kauno klinikų miestelio schemoje pažymėta, kaip pasiekti naująjį pastatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Skubios pagalbos skyrius... Manau kliniku vadovai nesupranta kas yra skubu. As 40 kilometru atveziau zmona greiciau negu jie sugebejo ja priimti pirminei apziurai. Kazkoks apsurdas... Suni nuvezus pas veterinara jam greiciau suteikia pagalba.

Laima

Laima portretas
Nėra ko didžiuotis šiuo skyrium, t.y.žiauru, gal kažkam ir pasiseka,senuoliams geriau ten nepatekti, nes jie nurašyti, kaip ir mano mamai buvo, pasitiko jauna daktarė, manyčiau, kad rezidentė, net nepasižiūrėjus kas yra nukreipė į kitą ligoninę, kai buvo reikalinga labai skubi pagalba, po 2 val.buvom grąžinti į klinikas ir vėl buvom aprėkti tos pačios mergos, nes ją daktare negaliu vadinti, bet nebuvo tada jai pasirinkimo ,reikėjo priimti, po beveik dviejų parų buvo nustatyta žarnyno trombozė ir turbūt jau visiems aišku, kokia baigtis, tai apie ką mes kalbam, jei kraujo tyrimas rodo trombozę, o jie neranda arba nenori rasti, kas nutikę žmogui, tuo labiau, kad pacientė buvo sąmoninga, tiesiog atėjo metas, kai baisu patekti į šią įstaigą, arba nebeliko specialistų, arba begalinis abejingumas ir pasipūtimas užgožė gerąsias žmogaus savybes,Visa šita velniava teršia gerų ir garbingų gydytojų gerą vardą, kur vadovybė šios institucijos, negi taip malonu skaityti tokius komentarus .

Liūdna

Liūdna portretas
Skaitau komentarus ir 100% sutinku apie neva ,,skubią pagalbą''. Teko susidurti š.m. vasario 18d. naktį, kai 4 val.laukėm ir sulaukėm diagnozės- apendicitas, bet pasiūlė ligonį vežti į kitą ligoninę, nes nėra laisvų chirurgų...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių