Kauno liberalų kandidatas į merus – S. Kairys

  • Teksto dydis:

Kauno liberalų kandidatu į miesto merus išrinktas Liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus pirmininkas, dabartinis vicemeras Simonas Kairys. Jis patvirtintas ir rinkimų sąrašo lyderiu.

Visuotiniame skyriaus narių susirinkime antradienį taip pat patvirtinta kandidatų į Kauno miesto tarybą sąrašo reitingavimo tvarka, pristatyta frakcijos miesto taryboje ataskaita, aptartas pasirengimas savivaldybių tarybų rinkimams, pranešė partijos Kauno skyrius.

„Kol visi samprotaus, įmanoma laimėti prieš Visvaldą Matijošaitį ar ne, aš kalbėsiu apie Kauną. Ir tai bus didžiausia mano stiprybė. Kalbėsiu apie tai, ką jau padariau, kas dar daroma, ką mes siūlome ateičiai“, – pranešime teigė S. Kairys.

Dėl kandidato statuso S. Kairys rungėsi su Ramūnu Gataučiu.

Kauno liberalai kandidatų į miesto tarybos narius sąrašą reitinguos lapkričio mėnesį.

Kol visi samprotaus, įmanoma laimėti prieš Visvaldą Matijošaitį ar ne, aš kalbėsiu apie Kauną.

Pirmadienį skelbta, kad valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) per Kauno mero rinkimus ketina remti dabartinį merą, „Vieningo Kauno“ atstovą Visvaldą Matijošaitį.

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis teigė, kad „dar nėra skyriaus valdybos sprendimo, bet tikėtina, kad skyrius kandidato į merus nekels ir bus palaikymas dabartinio mero V. Matijošaičio kandidatūrai“.

Socialdemokratai praėjusį šeštadienį nusprendė, kad Kaune mero posto sieks advokatas Gintaras Černiauskas. Jis Kaune nominuotas, kai kiti kandidatai atsiėmė savo kandidatūras.

Tėvynės sąjunga–Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) kandidate į Kauno merus kels akademikės Jurgitos Šiugždinienės kandidatūrą.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks 2019 metų kovą.

V. Matijošaitis svarsto siekti antrosios kadencijos Kauno mero poste, tačiau oficialiai apie savo kandidatavimą kol kas nėra paskelbęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O varge,tik jau ne tą Simoną...Būdamas vicemeru,jis Kauną išlietuvinti pradėjo.Žydui atidave vieną gatvę,skulptūrų pristate...nu žodžiu buvo numatyta Kauną apgyvendinti žydais.Jau tegu lieka V.Matijošaitis meru.

Anonimas

Anonimas portretas
Galit visi iš pykčio raudonuoti,bet Kauną vis vien dar valdys Matijošaitis,kiek per tą laiką padaryta gerų darbų ir kas kart matai kažką naujo.Jam sekmės.Gal kur ir suklysta,nes nei vieno žmogaus nerasite kad nesuklydo,mes visi klystame.Tik Visvaldas turi pasilikti toliau žengti ir dirbti žmonių labui.

Povilui

Povilui portretas
Ar ūkiškas žmogus gali taip švaistyti pinigus,kaip švaisto Matijošaitis? Kaip atrodo Raudondvario plentas ar R.Kalantos gatvė? Išasfaltuota ir vėl išknista...Lopas prie lopo.Prie pėsčiųjų perėjų vėl knaisiojama ir keičiamos plytelės...O stulpelių gausa kur reikia ir neteikia.Kvailas automobilių stovėjimo apmokestinimas gatvėse ir prie prekybos centrų...Ne,taip ūkininkas nedirba.Taip dirba nesavų pinigų švaistūnas.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių