Kauno merui prireikė medikų pagalbos

Pirmadienį priešpiet Kauno meras Visvaldas Matijošaitis buvo pristatytas į ligoninę.

Medikų pagalbos jam prireikė, nes prastai pasijautė. Į ligoninę jis nuvežtas tarnybiniu automobiliu tiesiai iš savo darbo kabineto.

„Greitoji medicinos pagalba nebuvo kviečiama, nes, kaip manė meras, jo sveikatos būklė nebuvo grėsminga“, – portalui kauno.diena.lt sakė mero patarėjas viešiesiems ryšiams Tomas Grigalevičius. Jis teigė, kad miesto vadovas sveikatą tikrinasi reguliariai.

Neoficialiais duomenimis, V.Matijošaičiui buvo pakilęs kraujo spaudimas. 

Meras po pietų jau vėl buvo darbo vietoje. Savaitgalį oficialių susitikimų jis neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakentekit dar tris metus, kauniečiai

Pakentekit dar tris metus, kauniečiai portretas
Tokia Kupčinskų klano nuvertimo kaina. Išrinkot bet ką, kad tik ne Kupčinskas. Suprantu, šita irštva Kauną užkniso juodai.Ir gerai padarėte, tik daugiau nerinkite bet ko. Nes nuo vilko ant meškos.

RE

RE portretas
Žmogui sveikata pablogėja, kai jis kažką ne taip daro. Matyt ir Panemunėje reiktų su tom mokyklom truputį sustoti ir pagalvoti, kas iš to išeis. Viena( Vaidoto) jau uždaryta, o į kitą, dabartinę Šv. Mato, pakeitus profilį į mero proteguojamą KTU licęjų, galės eiti tik turtingų tėvų vaikai, o eilinių panemuniškių vaikams tektų mokyklų ieškotis kituose mikrorajonuose. Iki šiol visi Panemunės vaikai būdavo priimami be problemų. Mero vietoje neforsuočiau,patausočiau savo ir kitų sveikatą, o įkurčiau KTU licėjų uždarytoje Vaidoto mokykloje, ar pastatyčiau visai naują mokyklą iš savo asmeninių lėšų. Laikui bėgant, atsipirktų, nes mokslas ten gi bus mokamas. Nejau tik Maximas Kaune apsimoka statyti?...

Panemunietė

Panemunietė portretas
Tai kad buvo posėdis. Nuvažiavo su visu spaudimo aparatu į Panemunę. Nori paskutinę vidurinę mokyklą iš Panemunės išguiti. Ką mieste gero padarė, neneigiu, bet, Visvaldai, sustok mokyklas naikinti, neatsiklausęs kauniečių. Užmirš , ką gero padarei, oi užmirš. Juk mokiniai būsimi Kauno darbuotojai, nevyk jų į emigraciją. Jie nepamirš, kad jų mokyklą kažkam, kokiam tai licėjui perdavei.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių