Kauno pareigūnai apie Šventojo Tėvo vizitą: visi kartu sukūrėme gražią šventę

  • Teksto dydis:

Praėjęs savaitgalis dėl Popiežiaus Pranciškaus vizito tapo nemenku iššūkiu ne tik renginio organizatoriams, bet ir specialiosioms tarnyboms, aktyviai darbus pradėjusioms dar gerokai prieš renginį. Su tam tikrais iššūkiais teko susidurti ir Kauno miesto gyventojams bei svečiams, atvykusiems į susitikimą su popiežiumi.

Transporto priemonių vairuotojams bei Senamiesčio gyventojams nuo šeštadienio vakaro iki sekmadienio popietės teko gyventi kiek kitokiu, nei įprasta rimtu. Kauno senamiestis buvo paskelbtas pėsčiųjų zona, transporto priemonių eismo ribojimai buvo taikomi ne tik Kauno centre, bet ir tam tikrais laiko intervalais Savanorių prospekte.

„Buvo pastebėtas paliktas stovėti automobilis „Audi“ Santakos teritorijoje, kuris trukdė renginio dalyviams patekti į renginio vietą, tad niekaip nepavykus susisiekti su savininku teko jį patraukti, tačiau tai vienintelis atvejis. Vairuotojai tikrai buvo kantrūs, supratingi bei laikėsi nurodytų ribojimų“, – teigia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Renginio teritorijoje, Kauno senamiestyje, nuo šeštadienio 18 val. iki sekmadienio 18 val. buvo užregistruoti penki atvejai, kuomet asmenims buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo ar neblaivaus asmens pasirodymo viešoje vietoje. Taip pat buvo nustatyti du bepiločių skraidyklių naudojimo atvejai, pranešta apie vieną vagystę iš automobilio, registruotas pranešimas apie dingusį mobiliojo ryšio telefoną.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja visiems gyventojams už supratingumą, sąmoningumą ir bendradarbiavimą tiek besiruošiant Popiežiaus vizitui, tiek už sklandžiai vykusią šventę popiežiaus vizito metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Benas

Benas portretas
Žmonės, savanorių išleisti iš sektorių patikinus, kad turint apyrankę bus galima sugrįžti į savo sektorių, policininkų buvo atgal neįleidžiami motyvuojant tuo, kad toks įsakymas. Vienam vyrui net buvo pagrasinta suėmimu, kai žmogus garsiai išreiškė nepasitenkinimą tuo, kad negali grįžti į sektorių, esantį už metro. Tik savanoriams įsikišus problema operatyviai išspręsta, o policininkai tik galią demonstruoti ir tvoras užstatyti moka.

Rasa

Rasa portretas
Visą naktį kursuojantis viešasis transportas..jokių problemų atvykti į Santaką!Ačiū mieli vairuotojai,kad taip pasitarnavot mums visiems!!!

Saulė

Saulė portretas
Labai ačiū visiems pareigūnams už geranoriškumą,ypač tiems,kurie dirbo prie patikrinimo ir įleidimo į sektorių.Labai šauniai visi atliko savo pareigas.Viskas buvo labai šaunu.Ačiū Jums visiems!!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių