Kauno rajone – jau 200-asis kūdikis

  • Teksto dydis:

Kauno rajonas nesirengia užleisti sparčiai augančio ir nuolat jaunėjančio rajono pozicijų.

Lygiai prieš mėnesį Kauno rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 100-asis naujagimis, o šią savaitę – jau 200-asis. Juo tapo Emėja Žilinskaitė iš Noreikiškių.

"Dukrai gimus, pajutome gyvenimo pilnatvę", – sakė Emėjos tėtis, atvykęs į Kauno rajono savivaldybę užregistruoti naujagimės.

Mergytė – pirmasis vaikas Domo ir Odetos Žilinskų šeimoje. Domas džiaugėsi, kad mažylė rami, kol kas didelių rūpesčių nepatyrusiems tėveliams nekelia. Jaunas tėtis juokavo, kad tik parvežta namo mergytė su kaimynais garsiai pasisveikino, paskui greitai nusiramino.

Originalų Emėjos vardą mažylei jauni tėvai išrinko ir juo pradėjo vadinti mergytę dar negimusią. Abu nenorėjo vardo iš populiariausių dešimtuko, be to, vardas turėjo būti iš penkių raidžių, kaip abiejų tėvų. Visus kriterijus atitiko Emėja.

Džiaugiuosi, kad Kauno rajone kuriasi jauni žmonės ir čia nuolat gausėja vaikų.

Jauna šeima Noreikiškėse apsigyveno neseniai, prieš metus čia nusipirko neįrengtą kotedžą. Abu sutuoktiniai baigę Kauno technologijos universitetą. Domas dirba mechanikos inžinerijos srityje, žmona – pagal specialybę grafikos dizainere, be to, tęsia studijas magistrantūroje.

Domas studijuoti atvyko iš Panevėžio, Odeta – iš Veiverių, tačiau savo bendrą ateitį nutarė kurti Kauno rajone. Rinkdamiesi vietą, išvažinėjo visą rajoną, kol, pamatę parduodamą kotedžą Noreikiškėse, suprato – tai yra tai, ko ieškojo.

Savo pasirinkimu jie visiškai patenkinti. Puiki vieta, geras susisiekimas, draugiška bendruomenė. Domas džiaugėsi, kad su kaimynais susipažino vos pradėję įsigyto namo įrengimo darbus ir iškart buvo įtraukti į bendruomenę.

200-osios rajono naujagimės Emėjos tėvelį savivaldybėje pasveikino meras Valerijus Makūnas. Be tradicinio kiekvienam šiemet rajone gimusiam kūdikiui dovanojamo naujagimio kraitelio, jis padovanojo ir knygą "Atrastas neatrastas Kauno rajonas", įteikiamą visiems jubiliejiniams kūdikiams.

"Džiaugiuosi, kad Kauno rajone kuriasi jauni žmonės ir čia nuolat gausėja vaikų. Linkiu jūsų mergytei augti sveikai ir tapti savo kraštą mylinčia piliete", – linkėjo meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Nu blyn Makūnas geriau foto darosi prie rajono kelių duobių, efektingiau atrodys. Arba prie rajoninių autobusų, kurių duris virvėmis reikia uždaryti.

JURGIS

JURGIS portretas
Kaip sparciai dideja gimstamunmas, tame skaiciuje daug ateiviu is Azijos ,Afrikos,muzsu gerbiami valdininkai vaziuoja ju parsivezti,tik speja pasiekti Lietuva tiesiai ki gimdykla, bus ju tuoj milijomas,matysim kaip tada dziugsites,nes spalvos nepakeisi,tuj pajuos LIETUVA

Dalia

Dalia portretas
Kaip tik visur spėja meras?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių