Kauno rajono medikai prisijungė prie donorystės akcijos

  • Teksto dydis:

Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai aktyviai prisijungė prie kraujo donorystės akcijos "Kauno regionas gali".

Neatlygintinai aukoję kraujo stoties darbuotojai puikiai žino, kad tokiu savo sprendimu gali išgelbėti ne vieno žmogaus gyvybę. Kai kurie medikai duoti kraujo atvyko darbo metu – tarp iškvietimų.

"Šia akcija patvirtinome, kad esame socialiai atsakinga įstaiga. Įstaigos darbuotojai jau ne pirmą kartą neatlygintinai aukoja savo kraują. Dar kartą paneigėme mitą, kad kraujo aukojimas niekaip, net trumpam, negali sutrikdyti sveikatos. Juk mūsų gelbėtojai pakilę nuo kraujo aukojimo kėdės išvyko į savo tiesioginį darbą – gelbėti gyvybių", – darbuotojų apsisprendimu duoti kraujo džiaugėsi direktorė Nelita Gudžiūnaitė-Bybartienė.

Akcija, kuri tęsis iki pat Naujųjų metų, orientuota į aštuoniose Kauno regiono savivaldybėse (Birštone, Kaune ir Jonavos, Kaišiadorių, Kauno, Kėdainių, Prienų ir Raseinių rajonuose) įsikūrusių įmonių darbuotojus. Akcijos metu įmonės, suskirstytos į tris kategorijas – mažas, vidutines ir dideles, varžosi, kurios jų darbuotojai paaukos daugiausia kraujo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
tik vel ne eilinis pinigu plovimo budas?......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių