Kauno savivaldybė planuoja imti 19 mln. eurų paskolą

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė planuoja skolintis 19 mln. eurų.

Šios lėšos turėtų būti panaudotos mieste vykdomiems investiciniams projektams: Laisvės alėjos ir S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijoms bei gatvių tvarkymo Aleksoto mikrorajone darbams.

Šiam sprendimui dar turės pritarti Kauno savivaldybės taryba.

Jo projekte taip pat nurodoma, kad miesto savivaldybė sieks šiemet papildomai 5 mln. eurų pasiskolinti Kauno sporto halės ir kelių mokyklų modernizavimo darbams.

Savivaldybės duomenimis, Kauno skola 2018 metų pabaigoje siekė 54 mln. eurų. 14 mln. eurų paskolų planuojama grąžinti 2019 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dadas

Dadas portretas
Man visai dzin ....svarbu galesim vaikscioti grazia Laisves Aleja,parkais,vaikai zais graziose vaiku aikstelese.Zmones dziaugiasi sutvarkytu Petrasiunu plezu ir vaiku zaidimu aikstele,treniruokliais. Pirmyn i Komunizma...Jei tai butu blogai tai konservai pries rinkimus butu apie tai trimitave.

Jei nesuprantat,tai patylekit ir aiskinkites

Jei nesuprantat,tai patylekit ir aiskinkites portretas
Labai gaila,kad komentuoja zmones visiskai nesuprantantys savivaldybes biudzeto bei sklinimosi taisykliu.Kauna praskolino tai Kupcinskas visiskai nieko nedares jame,tik skolas paemes.Juk jas reikia ir dali grazinti,dali refinansuoti,o tu skolu juk dar yra ir nuo ankstesniu meru.Juk zada didziaja dali atiduoti benkui,o tik kelis tukstancius paimti statyboms.Keliate triuksma,bet patys net nezinot del ko.Nei viena savivaldybe nedirba be skolos banke,net nedideliu rajonu savivaldybes turi bankiniu isipareigojimu.VIETOJ TO KAD TRIUKSMAUTUMETE PASIIMKIT ISTATYMUS IR PASISKAITYKIT.

apiplėš kauniečius viduryje dienos

apiplėš kauniečius viduryje dienos portretas
ir tik vienas meras žinos, kur plaukia miesto pinigai ?
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių