Kauno savivaldybės planuose – nauji troleibusai

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės taryba antradienį spręs, ar įsigyti naujų troleibusų.

Kaip nurodoma sprendimo projekte, dalyvaujant Europos Sąjungos fondų programoje miestas planuoja įsigyti iš viso 17 naujų troleibusų.

Bendra Kauno įsigijamų troleibusų vertė siektų 7,9 mln. eurų, iš jų 6,7 mln. skirtų Europos Sąjunga, 1,1 mln. eurų – Kauno savivaldybė. Šias lėšas planuojama numatyti kitų metų savivaldybės biudžete.

Šiomis ES priemonės lėšomis siekiama atnaujinti penkių didžiųjų Lietuvos miestų viešąjį transportą. Tam iš ES fondų ruošiamasi skirti iš viso 29,9 mln. eurų, iš viso miestai įsigys 70 ekologiškų transporto priemonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Vilei

>Vilei portretas
Nežinau iš kokio aukščio medžio esi iškritusi , jog nežinai , kad šiuos klausimus sprendžia kiekviena savivaldybė atskirai.Ta prasme, jei išgalėtų, tai sostinė galėtų visai neimti iš pensininkų, o Kaunas - vežtų visus nemokamai, kai koks Alytus pakeltų iki 1,5 eu už taloną... [ nepykit alytiškiai, čia tik pavyzdys ]

aha

aha portretas
eiguliu sustojima uzliginkit poperkunais,

Vile

Vile portretas
Smagu girdeti,kad troleibusu parkas bus atnaujintas. Bet cia tos savivaldybes lesos - visai ne savivaldybes. Juk pabrangino bilietus ta intencija,kad reikia atnaujinti autobusu ir troleibusu parkus. Stai tau ir savivaldybes lesos. O zmonems, kurie vazineja viesuoju transportu, pinigai kiseniu nedrasko ir tikrai per brangus bilietai, ypatingai pensininkams,kurie turi moketi pilna kaina iki kol sukaks 70. O pensijos - katino asaros. Vilniaus pensininkai isskirtiniai. Jie is karto gauna nuolaida bilietui 50%, o kitu Lietuvos miestu pensininkai tik nuo 70. Galima pagalvoti,kad ne ta pati Lietuva. O ir tos Lietuvos - katino asavos, vos 2.800.000 zmoneliu,o sitokia diskriminacija. Gal kas paaiskintu,kodel tokia nelygybe, o gal kitu miestu pensininku pensijos daug didesnes?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių