Kaunui smogė galingas škvalas: gatvės užtvindytos

Sinoptikai, prognozavę, kad po rekordiškai karšto ilgojo savaitgalio dangus maišysis su žeme, neklydo. Sekmadienį Kauną užklupo smarkus škvalas.

Trumpos, apie 20 minučių trukusios lliūties būta galingos – socialiniuose tinkluose miestiečiai ėmė dalintis užtvindytų gatvių, vėtros draskomų medžių vaizdais.

Didelių nemalonumų Kaunui smogęs škvalas, regis, nepridarė – pranešimų apie sužalotus žmones, išvartytus medžius ar automobilius, apgriautus namus kol kas nesulaukta.

Visgi neišvengta spūsčių – užtvindytose gatvėse užstrigę ar iš jų ištrūkę vairuotojai skuba įspėti, kurių gatvių vengti ir kurias miesto dalis verčiau aplenkti.

Internautų duomenimis, daugiausiai dėl liūties nepravažiuojamų gatvių yra Aleksote, Vilijampolėje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mes

mes portretas
6 forto rajone ir netik ,daug kur ant lietaus drenažų šulinių uždėti betoniniai dangčiai,o ir išvis ar tie šuliniai veikia "Kauno vandenys" nesirūpina-nevalo,puikiai žino,vis nėra lėšų...,lietaus nuotekos teka tiesiog į gatves kaip į arykus :):),plaunama kelio danga .Lietaus drenažą reikia juk prižiūrėti-valyti-remontuoti,o ne paskui apie pasekmes apsėmė , kažką kvailo rašinėti fosfactum...

nesupratau

nesupratau portretas
medžių neišvartė,stogų nenunešė.Kad lietaus kanalizaciją reik prasivalyt tautiečiams, tai niekas nekalba.Tai koks čia škvalas?

kaunas mėgsta

kaunas mėgsta portretas
bangas, tai dangus ir išpildė svajonę.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių