Keičia planą: „Pirties namuose“ nuo šiol – ir šeimos dienos

  • Teksto dydis:

Prieš porą savaičių duris atvėrusi Kauno viešoji pirtis jau sulaukė entuziastingo pirties mėgėjų susižavėjimo ir net pasiūlymų. Prašymas surengti bendrą pirtį vyrams ir moterims buvo minimas dažniausiai, todėl „Pirties namų“ sumanytojams teko keisti pirminį pirties lankymo planą.

Jonavos g. 41D įsikūrusi miesto viešoji pirtis buvo statoma taip, kad ja būtų patogu naudotis arba vyrams, arba moterims, nes įrengtos bendros persirengimo patalpos, viena didelė sauna su galinga krosnimi. „Ši pirtis nėra koks SPA ar rusiška pirtis, kaip klaidingai mano kai kurie, išgirdę apie naują pirtį mieste. Mes turime vieną didelę sauną, kuri yra sausa, bet užpylus vandens ant krosnies akmenų ji tampa drėgna, joje galima vanotis, o vėliau – šokti atsigaivinti į šaltą baseinėlį. Tai yra puiki, sveika lietuviška pirtis, kurią, žinome, yra pamėgę ne tik kauniečiai“, – teigė „Pirties namų“ dalininkas Marius Koncevičius.

Ši pirtis nėra koks SPA ar rusiška pirtis, kaip klaidingai mano kai kurie, išgirdę apie naują pirtį mieste.

Saunoje esančią galingą krosnį jau įvertino pirties specialistai – jie tvirtina, kad tai pati didžiausia pirties krosnis visose Baltijos šalyse. Bendras „Pirties namų“ plotas – 400 kv. m. Čia rasite ir jaukią kavinukę, kur galėsite užkąsti ar išgerti. Norintiesiems daugiau privatumo įrengti du dešimties vietų liukso kambariai, skirti persirengti. Juose stovi patogūs foteliukai ir stalelis, kur po pirties galima jaukiai pasėdėti su sava kompanija.

Iki šiol antradieniai ir ketvirtadieniai „Pirties namuose“ buvo skirti moterims, o likusios savaitės dienos – vyrams. Sulaukę daugybės prašymų padaryti bendrą dieną, pirties įkūrėjai pakeitė pradinį grafiką. „Nuo kitos savaitės antradieniais ir penktadieniais pirtyje – šeimos dienos. Laukiame visų: ir moterų, ir vyrų, ir vaikų. Ketvirtadieniai lieka moterų diena, o pirmadieniais, trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais pirtyje kaitinsis vyrai“, – vardijo M.Koncevičius. Be to, nuo šiandien tris mėnesius skelbiama akcija – užsisakius dvi valandas pirties, trečią valandą gaunate dovanų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tėvui

Tėvui portretas
Tai jūs pats ir lįskite į tas mažas pirteles su savo vaiku :)

To Saulius

To Saulius portretas
Ir kiek ateis tu be sintetikos? Kiek susirinks ziopliu paziopsoti, pafotkinti paslapcia, kiek bus patenkintu ir pykstanciu? Nesuprantu kodel siulot didelej pirty toki verslo modeli? Aplink Kauna pilna pirteliu, kompanijos gali ne tik nuogi kaitintis, bet ir pazinciu vakarus organizuotis, bet ar sitokio vaizdo reikia viesoj miesto pirtyje?Esu tevas, atsivedu mazameti sunu, puikiai praleidziame laika , vaikas koks laimingas iseina. Leiskit pagaliau zmonems megautis geroje aplinkoje pirtimi kulturingai, o savo nuogas vizijas kelkit i mazas saunas, ne i viesuma.

Saulius

Saulius portretas
Dar jei uždraustų maudimosi kostiumus ir glaudes pirtyse, tai būtų pirma Lietuvoje europinio lygio. Beje, kam tos vyrų/moterų dienos. Darykit bendrai viską ir be sintetikos.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių