Kodėl vairuotojai Kaune turės važinėti 30 km/h greičiu?

  • Teksto dydis:

Kaune automobiliai, vos išsukę iš pagrindinės gatvės, turės slinkti vėžlio greičiu.

Kauno Kalniečių g. visai neseniai pastatyti kelio ženklai, kurie visus eismo dalyvius įspėja: greitis ribojamas iki 30 km/h. Kodėl taip atsitiko?

„Taip nuspręsta padaryti, nes per keletą metų čia buvo ne vienas skaudus eismo įvykis. Sužaloti 6 žmonės. [...] Todėl diegiam įvairias saugumo priemones. Tai rekomendavo transporto specialistai“, – sako Kauno miesto savivaldybės Saugaus eismo komisijos pirmininkas Rimantas Mikaitis.

Plačiau – įraše.


Šiame straipsnyje: kaunasvairuotojaiGreitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Senukas

Senukas portretas
Na,kad toje Kalniečių gatvėje tarp Utenos ir Zanavykų greičiau nepavažiuosi,jei nori,kad mašina duobėse nesubyrėtų ar pats vairuotojasnuo trankymosi mašinoje žūtų.

is

is portretas
viso reiketu ivesti griezta kontrole Kauno gaideliams nes jau neimanoma ir per gatve pereit reikia statyti kameras ir fiksuoti greiti ir bausti grieztai nes policininko ant kiekvieno kampo nepastatysi o kameros gali irasyti ir prie ju gali budeti 1 zmogus

Pagaliau

Pagaliau portretas
uztenka lakstyti kaip isdegus akis! Toje gatveje labai didelis avaringumas, o ir zmogui pereiti gatve nesaugu. Reikia tik sveikinti toki sprendima, kad pagaliau apribojo greiti!
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių