Kulautuvos vaikai – „Laumės juostoje“

  • Teksto dydis:

Šią vasarą Kulautuvos mažųjų dainorėlių kolektyvas „Papartėlis“, vadovaujamas Giedrės Butkienės, vėl dalyvavo TV projekte, garsiausiame vaikiškų dainų festivalyje „Laumės juosta 2015“. Šį kartą kartu dalyvavo ir Kulautuvos „lakštingala“ – Andžela Mickutė.

Festivalio tema, kurią parinko prodiuserė Laima Lapkauskaitė, buvo „Senoji estrada kitaip“. Kulautuvos „Papartėlis“ atliko G. Jautakaitės dainą „Viešpaties lelija“.

„Dėl dainos pasirinkimo net neabejojau, – teigia vadovė Giedrė. – Ši nuostabi daina man visuomet imponavo tyrumu, originalumu. Mažiesiems ją atlikti nelengva. Mūsų pasirinkimas neliko neįvertintas. Net šmaikštuolis koncerto vedėjas Arūnas Valinskas surimtėjo, pristatydamas mūsų dainą. Galbūt ir jo širdyje suvirpėjo sentimentai G.Jautakaitės kūrybai bei „Viešpaties lelijai“.

„Mūsų vaikai buvo puikūs”, – džiaugiasi vadovė Giedrė. Kulautuvos dainorėliai niekuo nenusileido kolektyvams iš garsių didžiųjų miestų muzikos studijų ir veteranams,  „Laumės juostoje“ dalyvaujantiems jau daug metų. O Andžela Mickutė, kaip visada, buvo nepakartojama.

„Atrodėme nepigiai, buvome elegantiški ir labai gražūs. Pamatysite per televiziją, – šypsosi vadovė.  – Man patinka šis lengvosios muzikos žanras. Vaikai atsiskleidžia kaip asmenybės, ugdoma jų saviraiška, muzikiniai komunikaciniai gebėjimai, judesio įgūdžiai, sceninė laikysena. Vaikams suteikiama galimybė pabūti „žvaigždėmis“, dainuoti ir šokti didžiojoje scenoje kartu su tokiais garsiais dainininkais kaip Vaida Genytė, Donatas Montvydas, Karina Krysko. Manau, tai labai pakelia vaiko savivertę, padeda jam tobulėti ir siekti idealo visose gyvenimo srityse“.

Linkime „Papartėliui“ ir toliau skleistis ir žydėti gražiausiu žiedu gimtojoje Kulautuvoje!



NAUJAUSI KOMENTARAI

valio

valio portretas
valio Paparteliui

Lietuvis

Lietuvis portretas
Šaunuolė Andžela Mickutė :) Pagarba Giedrei Butkienei :)

Jonas Sv

Jonas Sv portretas
Saunuoliai, Andzela:-)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių