Maltiečių vaikų dienos centre – sausainiais kvepiantis pasiruošimas Kalėdoms

  • Teksto dydis:

Laukiant didžiausių metų švenčių AB „Kauno Grūdai“ kartu su Maltos ordino pagalbos tarnyba suorganizavo smagią edukacinę šventę Kauno maltiečių vaikų dienos centro auklėtiniams.

Pramoginis-edukacinis renginys ne tik leido vaikams smagiai praleisti laiką ar, kaip įprasta šventiniams renginiams, džiaugtis dovanėlėmis, bet kartu jie buvo supažindinti ir su virtuvės šefo profesija. Renginio organizatoriai neabejoja, kad geriausia dovana vaikams – jiems skiriamas laikas, naudingos žinios ir dėmesys, todėl organizatoriai, be kalėdinių smulkmenų, vaikus apdovanojo ir galimybe išmėginti save virėjų kailyje.

„Neretai skubėdami papuošti namus ar išrinkti namiškių geidžiamas dovanas, užmirštame svarbiausią Kalėdų akcentą – buvimą drauge ir laiką, skiriamą brangiausiems žmonėms, tad stengėmės vaikams surengti kiek kitokią šventę negu įprasta“, – sakė AB „Kauno Grūdai“ rinkodaros projektų vadovė Oksana Šimoliūnaitė. Susitikimo metu Kauno maltiečių vaikų dienos centro auklėtiniai klausėsi garsaus virtuvės šefo Ruslano Bolgovo pasakojimo apie šefo profesijos subtilybes, o vėliau, jo ir kitų šventės dalyvių padedami, patys kepė imbierais kvepiančius sausainius ir juos šventiškai dekoravo.

Iškepti kalėdinius imbierinius sausainėlius mažiesiems buvo nesudėtinga naudojant „Kauno Grūdų“ miltinius mišinius. Vaikai galėjo pasijausti tikrais kulinarais. Popietė smagiai leidžiant laiką padėjo visiems pajusti artėjančių švenčių nuotaiką. Kad jos neužmirštų dar ilgiau, kiekvienam dalyvavusiam vaikui įteikta ir skani „Kauno Grūdų“ dovana.



NAUJAUSI KOMENTARAI

graudu

graudu portretas
koki vargsai Lietuvoje vaikai, kiek ju daug... labdaros, pasalpos, aukos.... Nu baisu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių