Minint Kovo 11-ąją – pareigūnų pagerbimas ir bendra malda

  • Teksto dydis:

Kovo 13-osios rytą Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ne tik minėjo Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, buvo apdovanoti už nuopelnus, pavyzdingą ir nepriekaištingą tarnybą, bet ir telkėsi bendrai maldai už šalį sukrėtusią jaunos moters mirtį.

Susirinkusiuosius sveikino kapelionas kun. Tomas Karklys. Apkabindamas visus malda, šiuo Gavėnios laikotarpiu jis linkėjo ramybės. Ramybės linkėjo ir Lietuvą sukrėtusios tragedijos aukos artimiesiems bei dėkojo pareigūnams už didžiulį atliktą darbą.

„Šiandien esame tame laike – Gavėnioje, kuomet tikintis žmogus turi progą pasiruošti gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms“, – kalbėjo kun. T. Karklys bei ragino pažvelgti į sielos gelmes, į savo sielos pasaulį ir paklausti savęs, ar šiandien mūsų santykiai su pačiais artimiausiais žmonėmis, su bendradarbiais, su visais tais, kuriuos sutinkame gyvenimo kelyje, yra geri. Jis taip pat ragino visus atverti širdis maldai.

Po šv. Mišių kelios dešimtys Kauno apskrities policijos pareigūnų buvo apdovanoti medaliais, padėkomis bei vardinėmis dovanomis. Apdovanojimus įteikdamas Kauno apskrities vyriausio policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas dėkojo pareigūnams už atsidavimą darbui: „Noriu padėkoti kiekvienam mūsų pareigūnui. Nesvarbu, kas kokį darbą darėte, tai darėte nuoširdžiai. Ačiū.“

Ceremonijos pabaigoje pagerbti ir geriausi 2016 m. Kauno apskrities policijos sportininkai bei sportiškiausias kolektyvas. Jais tapo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikalstamų veikų registravimo skyriaus tyrėja Rasa Dapkevičienė bei Kelių policijos valdybos Eismo įvykių registravimo skyriaus vyriausiasis patrulis Gediminas Gaulius. Sportiškiausiu kolektyvu tapo Kauno rajono policijos komisariato kolektyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Galingajam Perkūnui buvo meldžiamasi?

buvęs pareigūnas

buvęs pareigūnas portretas
esamus pareigūnus pagerbėt,o štai buvusiems pereigūnams-pensininkams nurėžtų pensijų kompensuot tai ir nesiruošiat.Kas mes tokiea... ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių