„Namų pasaulyje“ – apstu ir dalyvių, ir naujovių

"Žalgirio" arenoje vakar prasidėjo 25-oji paroda "Namų pasaulis". Šiemet paroda vilioja itin gausiu dalyvių skaičiumi ir įvairiomis statybų naujovėmis.

Įsirengiant savo namus kiekvienas siekia patvarumo ir patogumo, todėl svarbu atkreipti dėmesį į daugelį dalykų: stogo konstrukcijas, grindų dangų skirtumus, apdairiai pasirinkti šildymo sistemą, apdailos medžiagas. Taip pat norisi, kad būstas ne tik atitiktų aukštos kokybės standartus, bet ir taptų išskirtinis, tad visada patariama atsižvelgti į naujausias interjero dizaino kryptis bei netradicinius sprendimus jaukiai erdvei sukurti. Visus sprendimus jaukiems namams galima atrasti Kaune, "Žalgirio" arenoje, kur vakar startavo paroda "Namų pasaulis".

Šiemet paroda švenčia 25-ąjį gimtadienį, todėl pasižymi didele dalyvių gausa. Šiais metais savo produkciją pristato daugiau kaip 200 gamintojų ir tiekėjų. Parodos lankytojai gali susipažinti su statybos, interjero, baldų ir sodo dizaino naujovėmis.

"Siūlome naujovę – apskritą židinį. Reikėjo nemažai padirbėti, kad stiklas išsilenktų beveik 300 laipsnių kampu. Kitur vis tiek yra bent minimalios metalo konstrukcijos, o pas mus yra ištisas stiklas ir mažos durelės malkoms įdėti", – apskritą židinį pristatinėjo parodos dalyvė.

Į "Namų pasaulio" parodą atvyko ir gerai žinoma atlikėja Natalija Bunkė. Tačiau ji ne dainavo, o pristatė savo kūrybos dirbtinių gėlių puokštes. Anot jos, dabar labai populiarėja gėlių vokai, kurie gali būti puiki dovana mylimoms mamoms.

"Dabar populiaru rožinės spalvos įvairūs atspalviai, todėl visą asortimentą rožinį ir padariau. Gėlių vokai nėra mano išradimas, tačiau jų nelabai kas turi, nors jie dabar populiarūs. Parodai ruošiausi apie mėnesį. Sėdėjau vakarais ir kūriau šias kompozicijas. Aš atiduodu visą širdį", – tikino N.Bunkė.

Parodos lankytojai tikino, kad tiesiog žvalgosi naujovių. Vieni ieško, kaip ekologiškai apšiltinti namus, kiti nori atnaujinti namų interjerą.

Šiandien parodos metu "Kauno diena" surengė nekilnojamojo turto konferenciją. Jos metu mintimis dalijosi žinomi architektai Gintautas Natkevičius, Gintaras Balčytis ir kiti ekspertai.

Kauno "Žalgirio" arenoje paroda "Namų pasaulis" tęsis iki balandžio 8 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytoja

skaitytoja portretas
tai ar vakar startavo paroda?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių