Naujasis KTU gimnazijos vadovas turėtų paaiškėti kitų metų pradžioje

  • Teksto dydis:

Naujasis KTU gimnazijos vadovas turėtų paaiškėti kitų metų pradžioje, jis bus renkamas iš septynių kandidatų, BNS pirmadienį sakė vieno iš gimnazijos steigėjų Kauno technologijos universiteto (KTU) rektorius Petras Baršauskas.

„Turiu atsijotus penkis kandidatus, dar du kandidatai yra pateikę per konkursą pareiškimus. Tai turiu septynis realius kandidatus ir dabar ką buvau prižadėjęs visiems ir ką tikrai darysiu – bus susitikimai su mokiniais, su alumni, su tėvais, su mokytojais. Iš šių keturių mitingų aš iškristalizuosiu tą žmogų ir tada mes grįšime į komisiją. Nenorėjau, kad spręstų vien komisija, noriu, kad bendruomenė priimtų, kad tikrai išsigrynintų lyderis“, – sakė P.Baršauskas.

Naująjį gimnazijos vadovą turės įvertinti Nacionalinė mokyklų vertinimo agentūra, kuri, P.Baršausko teigimu, savo vertinimą yra pažadėjusi pateikti iki sausio15 dienos – po to KTU rektorius teigia jau oficialiai galėsiantis paskirti naują vadovą.

Direktoriaus KTU gimnazijai ieškoma po to, kai iš šių pareigų pasitraukė nuo pat mokyklos įkūrimo 1990 metais jai vadovavęs Bronislovas Burgis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių