Naujų suoliukų Ąžuolyne dar teks palaukti

Kauniečiai stebisi, kodėl iki šiol Ąžuolyne nepastatyti nauji suoliukai, kurie turėjo atsirasti dar pernai.

Miestiečiams teks apsišarvuoti kantrybe, nes nauji suoliukai nebus pastatyti tol, kol rangovas, tvarkęs Ąžuolyno parko takus, nepašalins visų trūkumų ir priduos objektą valstybinei komisijai.

Pernai nuo pavasario parke darbavosi bendrovė „A.Žilinskio ir ko“, kuri tiesė aukštos įtampos kabelius. Įmonė dėl nekokybiškai vykdomų darbų tuomet sulaukė didelio miestiečių pasipiktinimo ir netgi baudų.

Bendrovė buvo nubausta už tai, kad kabeliui tiesti skirtus griovius iškasė pernelyg arti senų ąžuolų. Vėliau privalėjo aiškintis, kodėl nekokybiškai nutiesė takus, nes po pirmosios liūties jie buvo apsemti.

Bendrovė miestiečiams kaip kompensaciją pažadėjo įrengti 17 naujų suolų ir 7 šiukšliadėžes. Tačiau iki šiol savo pažadų jie neištesėjo.

„Suoliukams vietas bei įengimus bendrovė yra paruošusi, bet suoliukus bijoma įrengti dabar, kad iki komisijos patikrinimo jie nebūtų nuniokoti, kadangi po to gali tekti aiškintis. Bendrovė mus informavo, kad suolus pastatys tik tada, kai objektas bus priduodamas komisijai“, – bendrovės pasiteisinimus perpasakojo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jo teigimu, bendrovei buvo išsakytos pastabos dėl užsemiamų takų.

Jie privalo atlikti dirvos planiravimo darbus, kad palijus vanduo netelkšotų ant tako. Pagal darbų terminus jie ir taip vėluoja, nes komisijai turėjo priduoti objektą pavasarį. Mes labai tikimės, kad per vasarą jie viską sutvarkys, gaus reikiamus parašus ir tada miestiečiai sulauks suoliukų“, – sakė A.Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: Ąžuolynassuolai

NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Geriau magnuse šiukšlyną sutvarkykit, o suoliukų dar yra, kad tik būtų kam ant jų sėdėti.

JoJ

JoJ portretas
O tai kaip del kitu taku Azuolyne, kuriuos sugadino sunkiasvoriai atvaziave tiest kabelio? Tai sita dalis jau pamirsta?

dzukas

dzukas portretas
Visose valdziose slamstas -korupcijus persmeigtos smegeneles/ jeigu nevisai isdziuve /
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių