Neeilinėje Aleksoto šventėje – tūkstančiai svečių

Kauno VDU Botanikos sode sekmadienio popietę įvyko Aleksoto šventė, sutraukusi tūkstančius svečių.

18-ąjį kartą vykstantis renginys šiais metais neeilinis, jis skirtas Lietuvos šimtmečiui paminėti.

Šventė sulaukė ne tik kauniečių, bet ir miesto svečių, o pramogų buvo apstu tiek jaunam, tiek vyresnio amžiaus svečiui.

Viena iš šventės organizatorių, Aleksoto bendruomenės centro valdybos pirmininkė Birutė Valentienė džiaugiasi, kad būtent šių metų šventę nusprendė skirti šimtmečio paminėjimui. Dėl šios priežasties Aleksoto šventės metu VDU Botanikos sode nuspręsta pasodinti ąžuoliuką.

„Šita mūsų šventė skirta paminėti Lietuvos šimtmečiui, tad tikriausiai pats svarbiausias šventės akcentas – ąžuoliuko sodinimas. Šis ąžuoliukas yra ypatingas, kadangi botanikos sodas yra ne parkas – ten bet kokie augalai netinka. Mes labai norėjome padovanoti ąžuoliuką, taigi mums pavyko gauti ypatingos rūšies, kurių Lietuvoje beveik nėra“, – kalbėjo B. Valentienė.

Į gražią šventę atvykę svečiai neslėpė džiaugsmo, jie gėrėjosi puikiu oru ir pramogomis, kurių šiais metais apstu. Šventės metu svečius linksmino muzikos grupės: 16Hz, Ovidijus Vyšniauskas, pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“, liaudiškos muzikos ansamblis „Svirbė“.

Aleksoto šventės metu buvo įkurtos kūrybinės dirbtuvėlės ir vaikų žaidimo aikštelė.

Aleksoto centro valdybos pirmininkė B. Valentienė džiaugiasi, kad jau ne pirmus metus rengiama šventė sulaukia iš tiesų didelio žmonių susidomėjimo.

„Kiekvienais metais sulaukiame vis daugiau žmonių, kadangi tai yra ir patraukli vieta. Botanikos sodas yra iš tiesų labai gražus, didelis. O ir renginys nemokamas“, – džiaugėsi B. Valentienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksotiske

Aleksotiske portretas
Superinė šventė! Man gėda tik dėk visų burbuliuojančių, kad kažko trūko ar per brangu, ar žmonės iškilmingai pasipuošę. Jei nemokat linksmintis ar tiesiog esat negatyvas, tai ir sėdėkit prie TV ekrano. Niekas net nepagalvoja, kiek tenka savo laiko skirto šeimai ar artimiesiems paaukoti, kad jūs, mieli komentatoriai ateitumėt į nemokamą šventę ir mėgautumetės programa, koncertu ir atrakcijomis. Šaunuoliai Aleksoto bendruomenės centras ir Aleksoto seniūnė. Žemai lenkiu galvą už jūsų savanorišką ir neatlygintiną darbą!!!

Padaryk geriau.

Padaryk geriau. portretas
Košė Šaulių. Kam per brangu blynelis už 1 eur. Siūlau patiems kept ir pigiau pardavinėt. Kam nuobodu, siūlau prisidėti prie bendruomenės ir suorganizuoti nenuobodžiai. Ot kai kurių mentalitetas piktintis viskuo ir būt nepatenkintais. Geriausia kai košė dalinama nemokamai pasibaigia ir ne visiems pakanka tai būna baisiai pikti.....

buvusi

buvusi portretas
geras oras,graži aplinka,Nebuvo kur atsisėsti valgantiems.Labai gaila buvo balandžių paleistų i ora nes mačiau kaip vienas sužalotu sparnu istrigo medžių šakose kuriam laikui,paskui kažkaip nuskrido,tą barbaršką tradiciją reikia naikinti,Dar labai prastai atrodė kaimiško vaizdo damos poniškais rūbais.Kas dėl kainų-jeigu brangu,neperki ir tiek,
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių