Nuo šios įsigyti elektroninį bilietą – dar patogiau

  • Teksto dydis:

Nuo šiol keleiviai Kauno viešojo transporto elektroninį bilietą (e. bilietas) greitai, patogiai ir paprastai gali įsigyti atnaujintoje elektroninėje parduotuvėje.

Ją galima rasti interneto svetainėje.

Internetu įsigyti e. bilietus gali keleiviai, kurie naudojasi Swedbank, SEB, Luminor, Danske Bank, Citadelės, Šiaulių ir Medicinos bankų paslaugomis.

„Norėdami internetu įsigyti e. bilietus, pirmiausia turėsite prisijungti prie savo kortelės, suvesdami jos brūkšninį ir PIN kodus. Pastarąjį rasite nutrynę sidabrinę juostelę e. bilieto atmintinėje, kurią gavote įsigydami Kauno kortelę,“– sako UAB „Kauno autobusai“ IT specialistas, įgyvendinto projekto vadovas Mantas Žiulpa. Jis taip pat akcentuoja, kad atnaujinta e. parduotuvė yra ne tik modernesnio dizaino, bet ir užtikrina pirkėjams patogesnį mokėjimo būdą.

Prisijungę prie elektroninės Kauno viešojo transporto e. bilietų parduotuvės, keleiviai matys šiuo metu aktyvų e. bilietą, e. piniginės likutį. Čia galima ne tik įsigyti norimą e. bilietą, bet ir matyti terminuotojo e. bilieto galiojimo laiką, paskutinių penkių vienkartinių e. bilietų žymėjimų transporte istoriją bei tris paskutinius e. bilietų pirkimus internetu. Beje, atnaujinta e. pardutuvė interaktyviai atrinks ir pasiūlys įsigyti tik tas e. bilietų rūšis, kurias galima įsigyti einamuoju metu. Jei kažkuri Kauno e. bilietų rūšis nerodoma, vadinasi, to e. bilieto šiuo metu įsigyti negalima.

Keleiviai turėtų nepamiršti esminio dalyko, kad atlikus mokėjimą e. parduotuvėje, duomenis apie papildymą per 72 valandas privalu įrašyti į turimą Kauno kortelę transporte, komposteryje prie galinių autobuso / troleibuso durų. Šis komposteris dešinėje pusėje turi ertmę kortelei įkišti. Procedūra nėra sudėtinga: reikia du kartus paspausti 3-ąjį komposterio mygtuką, ekrane pasirodžius užrašui KORTELĖS PAPILDYMAS, įdėti kortelę į tam skirtą ertmę ir palaukti, kol ekrane pasirodys užrašas ATLIKTA. Neatlikus informacijos įrašymo į kortelę procedūros, e. bilietas, už kurį sumokėjote internetu, negalios.

Daugiau informacijos apie įrašymą galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kã ir kur dar čia reikia įkišti per 72 val.?

Kã ir kur dar čia reikia įkišti per 72 val.? portretas
Sumokèjau ir turiu turėt teisę įkišit kai norėsiu. Kas kuria tokias naujoves?

atsilikėliai

atsilikėliai portretas
nuvažiuokit į Lenkiją pažiūrėkit, ten automatai visų rūšių bilietų su visomis apmokėjimo galimybėmis vos ne kiekvienoje stotelėje, nuvažiuokit į Ukrainą (taip taip, tą atsilikusią Ukrainą, ir pamatysit, kad kiekvienoj parduotuvėj ir vos ne ant kiekvieno kampo pilna mokesčių automatų, kur gali susimokėti visus mokesčius, pasipildyti telefono sąskaitą greitai ir patogiai, be jokių jūsų sumautų el.parduotuvių, kurios yra atgyvena.

...

... portretas
Che: "... duomenis apie papildymą per 72 valandas privalu įrašyti į turimą Kauno kortelę transporte" - anginos operavimas per išeinamąją angą?.. Ir šiaip, kam į tą autobusą lipt, kodėl to negalima atlikt (jei jau proto nepakanka tai automatiškai atlikt?) eiliniame spaudos kioske? Nors šiaip, viskas aišku, čia tik SMULKUS sukčiavimas: esi priverstas sėst į autobusą, pirkt bilietą kad galėtum išsaugoti SAVO pinigus. Ir šiaip - afera tas e'bilietas, kažkiek dar dirba, bet... tik todėl kad mes kantrūs ir į 'smulkius' praradimus dėmesio nekreipiam.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių