Paaiškėjo, kas gyvena po daugiabučio balkonu

Kauniečiai, praeinantys pro V.Krėvės prospekto 16-ą namą, pastebi, kad po vienu daugiabučio balkonu įrengta kažkokia gūžta. Ji darko penkiaaukčio vaizdą.

„Šį mėnesį kelis kartus ėjau taku, kuris yra prie V.Krėvės pr. 16-ojo namo. Mačiau, kad po vienu šio daugiabučio balkonu prikrauta lentelių, skudurų ir kitokio šlamšto. Pamaniau, kad gal toje vietoje apsistojęs benamis. Tačiau žiemos pabaigoje žmogui po balkonu miegoti būtų per šalta. Jei benamis čia buvo įsitaisęs iki žiemos, tai keista, kad niekas tos gūžtos neišardo, nes ji labai darko vaizdą“, – susisiekęs su portalu kauno.diena.lt pasakojo Taikos prospekto gyventojas.

Keista, kad niekas tos gūžtos neišardo, nes ji labai darko vaizdą.

Šią savaitę apsilankiau prie kauniečio paminėto penkiaaukščio. Po balkonu matėsi iš rakandų ir skudurų įrengta gūžta. Išsiaiškinti, kas joje gyvena, prireikė laiko, nes namo laiptinės rakinamos, o gyventojai iš jų išeidavo retai.

„Nieko nežinau apie tai, ko klausiate. Aš čia atvykau į svečius“, – sakė iš automobilio išlipusi ir į namo laiptinę ėjusi mergina.

„Neteko girdėti, kad šalia namo kada gyventų benamis. Ir jokių po balkonu prikrautų daiktų nemačiau. Paprasčiausiai neatkreipiau dėmesio“, - tvirtino pagyvenęs šio daugiabučio gyventojas.

Situacija paaiškėjo, kai užkalbinau iš laiptinės išeinančią moterį.

„Po mūsų daugiabučio balkonais benamiai negyvena. Viena kates mylinti moteris po balkonu įrengė joms gūžtą. Tad joje glaudžiasi katės“, – portalui kauno.diena.lt sakė ji.

Pasak moters, anksčiau benamiai buvo įsikūrę prie kito netoliese esančio daugiabučio.


Šiame straipsnyje: V.Krėvės prospektaskatėsskaitytojo naujienakauniečiaibenamisgūžta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Bomžais tampa dėl bedarbystės ir blogos valstybėjevalstybės tvarkos.Teismai ir antstolių pagalba atima paskutinį turtą ir tampa bomžais.Tuos butus pusdykiai nusiperka teisėjų,antstolių giminės,geri draugai,paskiau juo nuomuoja suremontave.Štai kaip atsirando bomžai Lietuvoje,tokiu Tarybiniais laikais nebuvo.LR įstatymuose parašyta kad vienintelį būstą,turtą neturi teisės iš žmogaus areštuoti,bet Lietuvoje teisingumo nėra,sugeba apeiti įstatymus ir žmogų paversti runkeliu,šuniu,balvonu ir bomžu.Tai štai kokia ta Laisva Lietuva ir kiek ”džiaugsmo” joje.

Pilietis

Pilietis portretas
Kovo 11 -ojioje yra kačių mylėtoja,ji maitina visas benames kates,kodėl šio vargšelio benamio nepriglaudžia,jis žmogus,vertingesnis už kates ,naudos galu būti už paramą.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Kaltinama vyriausybė , o kad tas bomžas pragėrė savo butą tai irgi valstybė kalta.
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių