Pagerbti aktyviausi Kauno apskrities policijos rėmėjai

  • Teksto dydis:

Vakar vakare, gruodžio 6 d., Kauno apskrities policija į Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčią sukvietė ne tik policijos pareigūnus, socialinius partnerius, savivaldos atstovus, bet ir policijos rėmėjus.

Šv. Mišias aukojęs Kauno apskrities policijos kapelionas kun. Tomas Karklys visus sutelkė bendrai maldai apskritame rate ir priminė, kad blogis bujoja tada, kai geri žmonės nieko nedaro.

Specialiu vakaru siekta ne tik padėkoti ir apdovanoti aktyviausiuosius Kauno apskrities policijos rėmėjus, bet ir visuomenei pristatyti šiuos ypatingus žmonės, kurie savanoriškai laiką skiria saugesnės aplinkos kūrimui. Pareigūnai aktyviausiems pagalbininkams dėkojo už jų tarnybą,  atliktą pareigą, atsidavimą. Dėkota vardu tų žmonių, kurie saugūs grįžo namo, kurie net nežino, kad policijos rėmėjų budrios akys stebi, kad miestuose ir rajonuose būtų saugu.

Per 2016 metus, dalyvaujant policijos rėmėjams, buvo nustatyta ir išaiškinta 400 administracinių teisės pažeidimų, sulaikyti 23 asmenys, įtariami nusikalstamų veikų padarymu. Policijos rėmėjai išdirbo 2 892 valandas bei sudalyvavo 227 organizuotuose policinėse priemonėse.

Sveikinimo žodį šiems ypatingiems žmonėms Kauno apskrities policijos vadovybės vardu tarė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Darius Pliavga, kuris džiaugėsi svariu ir matomu rėmėjų darbu. „Jūsų pagalba kuriant saugią gyvenamąją aplinką išties svarbi ir reikalinga. Ačiū Jums už tai“, - dėkojo pareigūnas.

Iš viso buvo apdovanoti 24 policijos rėmėjai. 13 iš jų gavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko padėkas, 7 – Kauno miesto mero. Kauno, Kaišiadorių, Kėdainių ir Jonavos rajonų merų padėkomis buvo apdovanota po vieną aktyviausią to rajono policijos rėmėją. Visiems įteiktos atminimo dovanėlės.

„Blogis neturi šansų klestėti, kai geri žmonės imasi veikti. Jūs esate tie, dėl kurių gerumo negatyvą keičia pozityvas, tie, kurie atsiliepė kviečiami policijos pareigūnų kartu kurti saugią aplinką. Todėl dar kartą dėkojame visiems mūsų pagalbininkams. Sėkmės ir tegul angelas sargas saugoja kiekvieną Jūsų“, - dėkojo už gerus darbus ir sėkmės linkėjo Kauno apskrities policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių