Parskridusiems iš Varšuvos į Kauną – naktinis autobuso reisas

  • Teksto dydis:

Nemažai kauniečių ir Kauno regiono gyventojų apsidžiaugė, kai iš Kauno oro uosto pradėta skraidyti tiesiogiai į Varšuvą, tačiau kai kurie pasinaudoję šia galimybe susidūrė su kliūtimis, kaip vidurnaktį grįžus iš Lenkijos sostinės iš Kauno oro uosto pasiekti miesto centrą.

„Keistai atrodo, kai išlipęs iš lėktuvo nerandi, kaip nusigauti iki miesto centro. Taip ir yra, kai po vidurnakčio lėktuvas nusileidžia Kauno oro uoste“, – socialiniame tinkle įspūdžiais dalijosi Kaune gyvenantis Dainoras Lukas, kurio lėktuvas iš Varšuvos nusileido 0.40 val.

Vyro teigimu, taksistas, lūkuriavęs oro uoste, už kelionę iki miesto paprašė 30 eurų. Panašiai už tiek galima įsigyti bilietą skrydžiui į Varšuvą.

Anot D. Luko, galimybe Varšuvą pasiekti per valandą naudojasi daug žmonių. „Ir pirmyn, ir atgal lėktuvas buvo pilnas“, – rašė vyras.

Skrydžiai į Varšuvą iš Kauno ir atgal pradėti nuo gegužės 21 dienos. Per savaitę šiuo maršrutu LOT keleiviams siūlo šešis skrydžius pirmyn ir atgal. Skrydis iš Varšuvos į Kauną trunka apie 1 val. 10 min. Keleiviai skraidinami 78 keleivių vietas turinčiais lėktuvais „Bombardier Q400”.

Naktinio susisiekimo problemą Kaunas išsprendė nuo šio pirmadienio, kai pradėjo galioti vasaros tvarkaraščiai.

„Nuo 2018 m. birželio 4 dienos keičiami visų maršrutų troleibusų darbo dienų ir autobusų darbo bei poilsio dienų eismo tvarkaraščiai. 29-ojo maršruto autobusai ir darbo, ir poilsio dienomis paskutiniu reisu iš Kauno oro uosto stotelės išvyks  01.10 val.”, – praneša Kauno miesto savivaldybė.

Iš Kauno į Varšuvą skrendama anksti ryte, 06.15 val. kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį. Varšuvoje leidžiamasi 06.25 val. vietos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Margarita

Margarita portretas
Transportas turi būti , kad ir nedaug žmoniu.

as

as portretas
taxify yra ir citybee

kaunietis

kaunietis portretas
Kur teisesauga? Paprase 30 eu. Tai gal pagal taksometra reikia moketi. kaip cia yra? Kodel nedaro kontroliniu patikrinimu? Isnaglejo taksistai visai jau .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių