Paskelbta apie atsisveikinimą su R. Morkevičiumi ir prašoma paramos šeimai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę prie savo namų nužudytas bušido kovotojas Remigijus Morkevičius bus pašarvotas antradienį. Prašoma nenešti gėlių ir vietoje jų paremti velionio šeimą.

Nužudyto R. Morkevičiaus šeima antrąją Šv. Kalėdų dieną paskelbė, kada bus galima su juo atsisveikinti. Antradienį, gruodžio 27 dieną, Kauno Šv. Dvasios (Šilainių) bažnyčioje (Milikonių g. 18, Kaunas) žmonės galės kovotoją palydėti į paskutinę kelionę.

Šeimos prašymu, atsisveikinimas šarvojimo salėje nuo 12.00 val. vyks tik artimiesiems. 12.45 val. urna bus įnešama į bažnyčią, kur 13.00 val. bus aukojamos Šv. Mišios. Šeima kviečia pagerbti Remigijaus atminimą jose dalyvaujant. Taip pat prašo laidotuvių dalyvių vietoje gėlių prisidėti auka, taip paremiant Remigijaus šeimą – besilaukiančią žmoną bei be tėvo likusius mažamečius vaikus.

Norintys prisidėti prie aukos R. Morkevičiaus šeimai, gali aukoti į šias sąskaitas:

Raimondos Orvydaitės sąsk. Nr: LT157044060008009021.

Užsienyje gyvenantiems: AB SEB banko SWIFT CODE-CBVILT2X. Arba: PayPal: Cherygarden11@gmail.com.

„Kauno diena“ primena, kad R. Morkevičius prie savo namų buvo nušautas gruodžio 21 dieną. Po treniruotės grįžusį kovotoją pakirto kulkų serija. Šiuo metu įvykio aplinkybes aiškinasi Vilniaus policijos kriminalistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriauvaikų namus paremkite

Geriauvaikų namus paremkite portretas
Ar kokiai elgetai paaukokite.Sportininkas panaudojes jėgą prieš žmones,ne ringe-ko tevertas ?

Aš  portretas
Tai daugelio komentuotojų lygis .Klausykite "gerų manierų,mados ir stiliaus" žinovai ,kyla klausimėlis kodėl jūs nežinote elementarios etikos ,kodėl taip ir nepažinote elementaraus žmogiškumo ? Nepatinka? Apeikite dideliu spinduliu ,bet nevemkite čia savo tulžies apgailėtini padarai ir "teisėjai" .Vienintelis kaltinimas :suspardė merginą . "Suspardė" ? Pažiūrėkite Remigijaus kovas ir suprasite ,kad kaip tą užsienietį taip ir vargšę merginą tikras Remigijaus smūgis būtų pasiuntęs į dausas .Neteisinu a.a. Remigijaus poelgio ,bet ir neteisiu .Tam yra teismai .Už šiuos poelgius ir klaidas Remigijus jau buvo išgirdęs TEISMO ,bet ne jūsų -subingalviai nuosprendį . O dabar marš ne žurnalą "ŽMONĖS" ,o Evangelijos skaityti : " Jiems nesiliaujant kamantinėti, JĖZUS atsitiesė ir tarė: „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“.....

Kaunas tvarkosi

Kaunas tvarkosi portretas
KAUNAS TVARKOSI. Džiaugiuosi , kad po jo kumščiu nepakliuvau.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių