Penktadienį – spūstys autostradoje: visi keliai veda į Kauną

  • Teksto dydis:

Atšilus orams penktadienių popietėmis tradiciškai prie Kauno ir išvažiavimuose iš jo formuojasi spūstys.

Šį penktadienį eismo trikdžiai autostradoje užfiksuoti besitęsiantys jau nuo Rumšiškių Kauno link.

„Žinom tik tiek, kad kamščiai tikrai yra netoli Kauno, formuojasi spūstys. Prašom vairuotojų kantrybės“, – BNS penktadienį sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Reda Zarauskienė.

Vairuotojai primena, kad tai – dėl vis dar tebetrunkančio tilto remonto. 

Bendrovė „Kelių priežiūra“, reaguodama į A1 magistralėje (Vilnius–Kaunas–Klaipėda) susidariusią spūstį ties tiltu per Kruną, informavo, kad eismas yra sulėtėjęs, jį reguliuoja policijos pareigūnai.

„Atsižvelgiant į technologinius reikalavimus, antrą eismo juostą planuojama atidaryti ne vėliau kaip 17.30 val.“, – nurodoma bendrovės pranešime.

Tačiau Kaunas šiandien vakare neabejotinai taps traukos centru dėl Eurolygos finalinio ketverto pusfinalinių.

Pirmosios rungtynės prasidės 18 val. Organizatoriai žiūrovus prašo atvykti dvi valandas iki prasidedant renginiui, kad visi spėtų laiku sueiti ir rasti savo vietas.

„Žalgirio“ arenoje oš apie 13 tūkst. žmonių. Dar daugybė jų turnyro baigiamąsias kovas stebės Vienybės aikštėje įrengtoje specialiose fanų zonoje, kavinėse, restoranuose, kitose miesto erdvėse.

Anksčiau šią savaitę Kauno apskrities policija pranešė, kad gegužės 18-21 dienomis vyksiančių varžybų metu bus ribojamas eismas K. Donelaičio gatvės atkarpoje nuo Maironio iki A. Mickevičiaus gatvės, taip pat – Karaliaus Mindaugo prospektu.

Nemažai krepšinio aistruolių, atvykusių iš kitų šalių, Kaune neradę, kur apsistoti, rinkosi Vilnių ar kitus miestus, tad visi keliai šiandien veda į Kauną. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Tai padarė kelininkai šiandien tikras nusikaltimas jos reikia teisti nes dėl netinkamai organizuoto darbo spustis važiuojant nuo Vilniaus susidarė apie 25 km. Važiavau spūstyje visą valandą.Dvažiavud iki Krunos mačiau besišypsantis kelininkus - kaip smagu kad galima pasityčioti iš vairuotojų. Kur tik Kaunas ten keliuose barakas.Pasmirdusių konservų miestas.Sugadino krepšinio aistruoliams šventė - policija su švyturėliais lydėjo autobusus pavojingai manevruodama kelkraščiais
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių